A fost semnat contractul aferent proiectului „CONSTRUIRE HALA PRODUCTIE – SPINEX FARM SRL”

A fost semnat contractul aferent proiectului „CONSTRUIRE HALA PRODUCTIE – SPINEX FARM SRL”, Beneficiar: SPINEX FARM SRL, cod SMIS 146307.

Proiectul este finanțat prin POR 2014-2020, Axa prioritară 2 – Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici şi mijlocii, Prioritatea de investiții 2.2 – Sprijinirea creării și extinderea capacităților avansate de producție și dezvoltarea serviciilor.

Perioada de implementare a Proiectului este de 40 luni, respectiv între data 01.09.2020 și data 31.12.2023, aceasta cuprinde și perioada de desfășurare a activităților proiectului înainte de semnarea Contractului de finanțare, conform regulilor de eligibilitate a cheltuielilor.

Valoarea totală a proiectului este de 19.615.446,82 lei, din care sprijinul financiar nerambursarbil din Fondul European de Dezvoltare Regională este de 9.452.169,74 lei.

Articolul anterior
A fost semnat contractul aferent proiectului „INVESTIȚIE INIȚIALĂ A CONSULTPEDIA TEAM SRL ÎN DOMENIUL FABRICĂRII DE ȘURUBURI, BULOANE ȘI ALTE ARTICOLE FILETATE, NITURI ȘI ȘAIBE”, Beneficiar: CONSULTPEDIA TEAM S.R.L.
Articolul următor
A fost semnat contractul aferent proiectului „Elaborare P.U.D. – demolare parţială construcţii existente, refaţadizare, recompartimentare, actualizări funcţionale, consolidări, etajare construcţii existente şi construire hală nouă, realizare acces secundar incintă, reparaţie şi realizare împrejmuire, branşamente, amenajări exterioare”
Meniu
Sari la conținut