INNO

INNO.RO este o platformă dezvoltată de către Departamentul Investiții Regionale și Instrumente Financiare Inovatoare al Agenției de Dezvoltare Regională Nord-Vest, care își dorește să devină ecosistemul online dinamic care identifică și generează oportunități de dezvoltare pentru membrii implicați. 

Misiunea noastră este să dezvoltăm și oferim instrumentele necesare pentru a răspunde nevoilor partenerilor și clienților noștri. 

Platforma INNO s-a născut din nevoia unui ecosistem online care să pună în contact, într-un mod simplu și eficient, toate tipurile de stakeholderi ai unui mediu de afaceri performant și inovativ, de la startup-uri și cercetători la autorități locale, mari companii, bănci și dezvoltatori. Oferind șase module diferite, diverse resurse și o serie extinsă de tipuri de profile, INNO acoperă o paletă largă de necesități, oferind soluții aici și acum unor probleme imediate: accesul la surse de finanțare, găsirea partenerilor de afaceri potriviți, recrutare și training, inovare accelerată și altele.

 Dacă vrei să ne cunoști mai bine, dă-ne un semn.

Echipa

Articolul anterior
INNO
Articolul următor
Achiziție servicii de catering
Meniu
Sari la conținut