Acord GDPR

Agenția de Dezvoltare Nord-Vest prelucrează date cu caracter personal colectate în cadrul activităților organizate, date precum: nume, prenume și date de contact (email). Înregistrarea acestor date se realizează doar în scopurile prevăzute de lege – Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE. Datele dumneavoastră sunt utilizate în scopuri administrative, pentru a vă transmite informații privitoare la activitățile din cadrul Programului Operațional Regional Nord-Vest și pentru a vă oferi oportunități și invitații personalizate în cadrul evenimentelor viitoare.

ADR Nord-Vest prelucrează și colectează date cu caracter personal și în scopul derulării și implementării „Programului Sănătate”, program în cadrul căruia îndeplinește rolul de Organism Intermediar.

Prin completarea datelor de contact confirmați că ați fost informați cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal de către Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest, în calitate de Operator, respectând principiile prelucrării stabilite de Regulamentul (UE) 2016/679, având ca scop organizarea evenimentelor de informare și implementarea „Programului Sănătate”, în baza exercitării unui interes legitim al Operatorului.

Ați fost informați cu privire la drepturile pe care le aveți cu privire la prelucrarea datelor. Pentru a vă exercita drepturile, puteți transmite o cerere la adresa de e-mail: dataprotection@nord-vest.ro. Responsabilul cu protecția datelor al Operatorului este IT EMBASSY. Datele de contact ale Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal: Bulevardul General Gheorghe Magheru, Nr. 28-30, Sector 1, Cod Poștal 010336, București, România.

 

Articolul anterior
Achiziție servicii instruire destinate perfecţionării profesionale pe tematica „Control Financiar Preventiv. Control Financiar de Gestiune”
Articolul următor
Achiziție servicii instruire destinate perfecţionării profesionale pe tematica „Control Financiar Preventiv. Control Financiar de Gestiune”
Meniu
Sari la conținut