Succes înregistrat la primul apel pentru vouchere NEPTUNE

test poza 682 de aplicații din 8 țări au fost depuse la primul termen din cadrul Schemei de vouchere NEPTUNE, Accelerator de soluții inovative pentru industriile albastre.

IMM-uri și potențiali antreprenori din regiunile partenere în cadrul proiectului NEPTUNE, între care și regiunea de dezvoltare Nord-Vest, cu activitate în domeniile ITC, energie, mediu, agricultură, apă, au depus până la data de 15 martie 2017 – primul termen de depunere,  82 de aplicații în vederea finanțării prin Schema de vouchere suport pentru inovare și antreprenoriat.

8 dintre aplicații au fost depuse de către IMM-uri din regiunea Nord-Vest, în vederea finanțării unor soluții inovative cu impact asupra creșterii competitivității unor sectoare precum managementul resurselor de apă în mediul rural și urban, mediu și energie regenerabilă hidro.

Voucherele reprezintă o modalitate de a oferi sprijin financiar direct şi nerambursabil 100%, sumele fiind între 5.000 – 60.000 euro. Bugetul alocat IMM-urilor din regiunea Nord-Vest este de 270.000 euro. În limita bugetului disponibil, pot fi depuse în continuare aplicații până la următorul termen limită de 15 septembrie 2017.

Informații detaliate despre modalitatea de accesare a schemei de vouchere se regăsesc pe website-ului proiectului NEPTUNE – http://www.neptune-project.eu/ și la sediul ADR Nord-Vest.

Aplicatii depuse NEPTUNE

 

Articolul anterior
Delta Transilvaniei
Articolul următor
Succes înregistrat la primul apel pentru vouchere NEPTUNE
Meniu
Sari la conținut