Info Day – OPORTUNITĂȚI DE FINANȚARE PENTRU DIGITALIZAREA INDUSTRIEI

Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest, în colaborare cu Transilvania Digital Innovation Hub, organizeaza în data de 12 mai 2022 evenimentul de tip InfoDay – OPORTUNITĂȚI DE FINANȚARE PENTRU DIGITALIZAREA INDUSTRIEI.

Evenimentul va avea loc în intervalul orar 13:00 – 16:00, cu posibilitate de a participa online sau fizic, în sala de conferință a Incubatorului ABC din Cluj-Napoca. Formularul de înregistrare este disponibil la acest link.

Oportunitățile de finanțare se adresează firmelor (IMM-uri, inclusiv start-up-uri) care dezvoltă și prestează servicii digitale, robotică și automatizări industriale, precum și firmelor din industria prelucrătoare, în vederea realizării de consorții de tip ofertă de tehnologie – cerere.

Evenimentul va structurat în două părți: 

 I. Prezentarea a trei oportunități de finanțare europene (inclusiv cu acces online)

 II. Sesiune de matchmaking, între reprezentanții companiilor de tehnologie și din industrie, în vederea explorării și identificării celor mai potrivite modalități de colaborare. 

Descarcă Agenda Evenimentului

Oportunitățile de finanțare ce vor fi abordate sunt oferite în cadrul a trei proiecte Horizon 2020 aflate în implementare de către organizații partenere din regiunea de dezvoltare Nord-Vest: 

  • Apelul Mind4Machines, prin care parteneriatele formate din dezvoltatori de tehnologie și firma din industrie (IMMuri) pot accesa până în 120.000 EUR. Informații detaliate despre apel se găsesc pe site-ul ADR Nord-Vest: https://www.nord-vest.ro/lansarea-primului-apel-de-proiecte-din-cadrul-proiectului-mind4machines-m4m/
  • Apelul Better Factory, prin care parteneriatele formate din un ofertant de tehnologie, o fabrică și un artist/designer pot obține până la 200.000 EUR pentru automatizarea producției. Informații detaliate despre proiect și expresia de interes se regăsesc pe site-ul Cluster Mobilier Transilvan și pe cel al proiectului:  https://betterfactory.eu/open-calls/
  • Apelul DIH-World, prin care parteneriatele formate dintr-o fabrică și un Centru de Inovare Digitală (DIH) pot accesa o finanțare de până la 95.000 EUR cu scopul digitalizării activităților din industria producătoare aferentă următoarelor domenii: textile, logistică, mobilitate, industria plasticului și a cauciucului și cea de echipamente electrice și optice. Detalii:  https://dihworld.eu/second-open-call/

Articolul anterior
Apel de proiecte PNRR – Promovarea celor 12 rute turistice/culturale
Articolul următor
Info Day – OPORTUNITĂȚI DE FINANȚARE PENTRU DIGITALIZAREA INDUSTRIEI
Meniu
Sari la conținut