Dezbatere publică pentru Programul Operațional Regional Nord-Vest 2021-2027

Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest vă invită la dezbaterile publice dedicate celor șapte priorități de finanțare ale programului, adaptate celor cinci obiective de politică (OP) ale UE.

Evenimentul se adresează cu precădere entităților care doresc să aplice pentru apelurile ce vor fi deschise în cadrul POR Nord-Vest 2021–2027. Vă invităm să consultați versiunea curentă a POR Nord-Vest 2021-2027, aceasta putând fi accesată la adresa: https://www.nord-vest.ro/regio-2021-2027/.

Dezbaterile publice vor avea loc în format online, conform agendei anexate, și vor putea fi urmărite live pe pagina de Facebook și pe canalul de Youtube al ADR Nord-Vest, locații în care va rămâne disponibilă înregistrarea acestora.

Pentru informații suplimentare și întrebări ne puteți contacta la adresa de e-mail: consultarepor@nord-vest.ro  

Pentru a primi datele de acces în cadrul conferințelor de pe parcursul sesiunilor de dezbateri vă rugăm să completați formularul de înscriere.

Acesta poate fi accesat cu un click pe butonul disponibil mai jos:

Articolul anterior
ADR Nord-Vest a elaborat documentul strategic POR Nord-Vest 2021-2027 prin care va susține implementarea proiectelor de dezvoltare a regiunii prin finanțări din Fondul European pentru Dezvoltare Regională (FEDR) și de la bugetul de stat
Articolul următor
Prelungire perioadă de depunere proiecte pentru apel POR/2021/9/9.1/3/Întreprinderi
Meniu
Sari la conținut