S-a lansat primul laborator de inovare socială din Regiunea Nord-Vest

ADR Nord-Vest şi Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Zona Metropolitană Cluj au lansat joi, 29, martie la Bastionul Croitorilor, primul Laborator de inovare socială din Transilvania de Nord.

În cadrul evenimentului, András Farkas, co-fondator al Grupului PONT, unul din liderii inovării sociale în domeniul tineretului din România, le-a vorbit tinerilor participanți despre diferența dintre antreprenoriat și antreprenoriat social precum și despre legătura dintre inovarea socială și o afacere de succes. El a pus accent pe importanța inovării de astăzi care ne va defini viața din oraș de peste 20 de ani.

Dacă ai fost acolo îți mulțumim, dacă nu, poți să vizionezi înregistrarea la linkul: https://www.facebook.com/TheLabCJ/videos/579706329055489/

Ai o idee de business  și te-am făcut curios? Nu ai o idee de business dar ai vrea să transformi societatea noastră într-una mai bună și mai prietenoasă? Atunci te invităm să te înscrii în program la linkul de mai jos https://goo.gl/K7YjNu

De ce? Pentru că pe durata a două weekenduri vei afla:

– cum să identifici o problemă reală în societate și cum să găsești soluția ideală pentru aceasta

– cum să îți transformi ideea într-un produs sau serviciu de succes

– cum să îți formezi și să îți motivezi echipa

– cum să îți vinzi ideea

Te-am convins? Atunci hai și înscrie-te completând formularul on-line. https://goo.gl/K7YjNu

Urmărește-ne pe Facebook și te vom ține la curent cu privire la structura, planificarea în timp și trainerii invitați. Te așteptăm!

 

Articolul anterior
Cerere ofertă preț servicii medicale și de medicina muncii
Articolul următor
S-a lansat primul laborator de inovare socială din Regiunea Nord-Vest
Meniu
Sari la conținut