Platformă Europeană Sănătate & Industrie împreună împotriva CORONA

Enterprise Europe Network a creat Platforma Europeană Sănătate & Industrie împreună împotriva CORONA.  

Scopul platformei este acela de a facilita rezolvarea diferitelor nevoi ale sectorului sănătate prin ofertele primite din partea companiilor și cercetătorilor. De asemenea, platforma oferă guvernelor și autorităților publice un spațiu în care să publice online toate informații relevante referitoare la acest domeniu, în această perioadă. 

Actuala criză a activat la nivel mondial numeroase inițiative pentru a sprijini și ajuta pe cei care au nevoie, inițiative care în cea mai mare parte sunt fragmentate la scară regională. Cu toate acestea, cu toții ne confruntăm cu aceleași provocări și căutăm soluții pentru a sprijini întregul sector al sănătății.

În același timp, trebuie să pregătim suportul necesar după această perioadă. Propunerile de pe această platformă pot sprijini și această etapă.

Platforma oferă oportunitatea de a intra în contact direct și rapid cu actorii relevanți din sănătate, industrie, mediul economic, cercetare și sectorul public pentru: 

• a găsi cele mai potrivite oferte la solicitările existente; 

• a împărtăși cunoștințe și experiențe; 

• a oferi o imagine de ansamblu a sprijinului oferit în fiecare regiune. 

Găsirea ofertelor care să răspundă la nevoile existente precum și postarea unui profil de colaborarese pot face accesând următorul link: https://care-industry-together-against-corona.b2match.io/ pe tot parcursul anului 2020. 

Pentru detalii, înscriere și sprijin în vederea pregătirii profilului de colaborare, echipa Agenției de Dezvoltare Regională Nord-Vest (centru Enterprise Europe Network), vă stă la dispoziție la adresa de email: bisnet@nord-vest.ro

Articolul anterior
Apelul de preselecţie a portofoliului de proiecte integrate pe domeniile de specializare inteligentă
Articolul următor
ACHIZIȚIE SERVICII DE CERTIFICARE A SEMNATURII ELECTRONICE
Meniu
Sari la conținut