Întâlnire de lucru privind sistemul MySMIS 2014, organizată în parteneriat cu Ministerul Fondurilor Europene(Eveniment AMÂNAT)

Agenţia de Dezvoltare Regională Nord-Vest, organism intermediar pentru POR 2014-2020, vă invită miercuri, 25 mai 2016, la o întâlnire de lucru privind sistemul MySMIS 2014, organizată în parteneriat cu Ministerul Fondurilor Europene.

Întâlnirea de lucru va fi prezidată de către domnul Eugen Grigore, director în cadrul Ministerului Fondurilor Europene, pe teme privind completarea cererii de finanțare în cadrul aplicației MySMIS 2014. Evenimentul va avea loc Cluj Napoca, Grand Hotel Napoca, sala Ambasador, cu începre de la ora 11,00.

Astfel, vă solicităm să desemnați două persoane din partea departamentului de proiecte cu atribuții în scrierea si implementarea proiectelor, din cadrul instituției dumneavoastră.

Incepand cu data de 23 mai 2016, ora 12, nu se mai accepta inregistrari decat din partea reprezentantilor autoritatilor publice sau din partea ADR-urilor.
Organizatorul a luat aceasta masura din cauza numarului deosebit de mare de participanti, fapt care ne provoaca dificultati administrative.
Multumim pentru intelegere!

Pentru înregistrări, vă rugăm să accesați link-ul https://goo.gl/EHgCQi sau pe email la comunicare@nord-vest.ro.

Pentru detalii organizatorice, Cristian Ciuta, telefon 0755777013, sau pe email comunicare@nord-vest.ro

Articolul anterior
Demarare procedură de achiziție pentru achizișia și montajul unei firme luminoase
Articolul următor
Concursul „Tabăra Energia Europei” – dedicat elevilor din clasele V-VIII, din regiunea Nord-Vest
Meniu
Sari la conținut