INNO – rethinking business networks – platforma de promovare a proprietăților dedicate investițiilor

Platforma online INNO – rethinking business networks este un instrument de interes și importanță regională care își propune să susțină și dezvolte cadrul economic din regiunea de dezvoltare Nord-Vest și să conecteze toți actorii cheie relevanți astfel încât nevoile pe care aceștia le au să-și găsească rezolvarea.

După o lungă perioadă de beta testing, produsul nostru a ajuns în etapa în care poate să vină în sprijinul stakeholderilor prin intermediul funcționalităților pe care le pune la dispoziția acestora.

Încurajăm toți stakeholderii care găsesc valoare adăugată în produsul nostru să contribuie prin feedback și feedforward direcționat către echipa INNO.

Din online în offline, ne propunem ca în data de 13 martie 2019, la sediul Agenției de Dezvoltare Regională Nord-Vest din Cluj-Napoca (Calea Dorobanților, nr. 3) să organizăm cea de-a doua întâlnire dedicată promotorilor de active imobiliare (terenuri, clădiri, spații de birouri) din regiune. Scopul nostru este să activăm rețeaua de stakeholderi regionali care numără în prezent 50 de creatori de conținut din următoarele categorii de entități: primării, consilii județene, parcuri industriale, agenții imobiliare și dezvoltatori, dar și să colectăm feedback relevant de la aceștia.

Vom aborda chestiuni ce țin de modul prin care platforma INNO reușește să satisfacă nevoile actorilor cheie care dețin proprietăți dedicate investițiilor, despre elementele de noutate care conferă avantaj competitiv platformei, precum și despre direcțiile viitoare de promovare, fiind clar un instrument de marketing.

Evenimentul va începe la ora 9:30 cu înregistrarea participanților.

Cei care doresc să se înscrie la eveniment o pot face până în 8 martie 2019, completând formularul disponibil aici sau prin scanarea codului QR din imaginea de mai sus.

Articolul anterior
ACHIZITIE SERVICII DE CATERING
Articolul următor
INNO.ro este platforma de promovare a instrumentelor de finanțare pentru mediul de afaceri îşi propune să redefinească interacţiunile din mediul de afaceri
Meniu
Sari la conținut