Curs online gratuit – elaborarea și implementarea Strategiilor de Specializare Inteligentă

În perioada 7 octombrie 2019 – 20 decembrie 2019 va avea loc cea de-a doua ediție a cursului privind elaborarea Strategiilor de Specializare Inteligentă, curs online susținut de Prof Dominique Foray (EPFL – École polytechnique fédérale de Lausanne) – principalul autor al teoriei privind specializarea inteligentă – și Martin Eichler (BAK Economics).

Deși principiile generale ale specializării inteligente sunt deja cunoscute în rândul practicienilor din domeniu, implementarea efectivă și procesul de monitorizare a Strategiilor de Specializare Inteligentă (S3) constituie încă o noutate pentru majoritatea regiunilor. Tocmai din această cauză sesiunile din cadrul programului au fost gândite pornind de la studii de caz menite să susțină cu exemple concrete modul de elaborare și implementare a acestor strategii.

În premieră, cursul îl va avea alături pe Peter Berkowitz din partea Directoratului General pentru Politică Regională și Urbană (DG REGIO) care va oferi exemple și bune practici privind implementarea S3 în cadrul actualei perioade de programare.

Începând cu acest an participarea la curs este gratuită, pentru înscrieri vă rugăm să accesați linkul:

https://www.smartspecialisation.ch/massive-open-online-course/

No Title

No Description

Pentru alte informații puteți consulta broșurile oficiale de mai jos:

Broșura 1 – MOOC: Massive Open Online Course

Broșura 2 – MOOC: Massive Open Online Course

Articolul anterior
A fost modificat Ghidul specific aferent apelului de proiecte pentru PI 4.2
Articolul următor
Curs online gratuit – elaborarea și implementarea Strategiilor de Specializare Inteligentă
Meniu
Sari la conținut