Creşterea inovării în firme prin transfer tehnologic

Agentia de Dezvoltare Regionala Nord-Vest doreste sa sprijine companiile din Regiunea de Dezvoltare Nord-Vest prin facilitarea interactiunii dintre acestea si entitatile de cercetare-dezvoltare-inovare si transfer tehnologic, dar si prin corelarea serviciilor de transfer tehnologic cu nevoile mediului de afaceri.

In cazul in care reprezentati o firma care activeaza in domeniile cu potential de specializare inteligenta (agroalimentar, cosmetice si suplimente alimentare, sanatate, mobila, hartie/plastic/ambalare, tehnologii de prelucrare a metalului, tehnologii de productie si ITC) sau in domenii suport (industrii culturale si creative, eficienta energetica, mediu si economie circulara) va rugam sa alocati 15-20 de minute din timpul Dumneavoastra pentru completarea chestionarului on-line accesibil la urmatorul link: https://goo.gl/forms/BMaXLWsy6sb5lcQ12, pana la data de 30 iunie 2017.

Raspunsul Dumneavoastra este extrem de important!

Activitatea este implementata in cadrul actiunii pilot, dedicata regiunilor mai puţin dezvoltate initiata de Comisia Europeana – Directoratul General Regio si Politica Urbana si sprijinita de expertul Jonathan Loeffler, director al Steinbeis 2i GmbH/Steinbeis-Europa-Zentrum.

In cazul in care aveti intrebari, va rugam sa ne contactati. Persoanele de contact sunt Petra Szavics (petra.szavics@nord-vest.ro) si Oana Stanculescu (oana.stanculescu@nord-vest.ro).

Articolul anterior
Va asteptam la cel mai mare eveniment de inovare din 2017, la atelierul nostru de Finantari inovative!
Articolul următor
Creşterea inovării în firme prin transfer tehnologic
Meniu
Sari la conținut