Consolidarea dialogului între APL și ecosistemele antreprenoriale din Regiunea Nord-Vest

În data de 20 septembrie 2022, Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest a găzduit evenimentul de lansare al proiectului cu titlul “Consolidarea dialogului între APL și ecosistemele din regiunea Nord-Vest”, cod SIPOCA 927/MySMIS2014 – 150753.

Proiectul are o finanțare în valoare de 400.237,22 lei, asigurată din Fondul Social European (FSE) prin Programul Operațional Capacitate Administrativă (POCA), și este implementat pe parcursul a 14 luni.

În cadrul întâlnirii organizate la sediul ADR Nord-Vest, managerul de proiect, doamna Bianca Gavriloaia, împreună cu șeful departamentului Dezvoltare Regională, Proiecte și Relații Internaționale, domnul Dorin Domuța, au prezentat obiectivele proiectului și rezultatele așteptate la finalizarea acestuia. Participanții au primit informații legate de activitățile proiectului, de eligibilitatea grupului țintă și de impactul pe care acesta îl va avea în regiune. Evenimentul s-a încheiat cu o sesiune de întrebări punctuale din partea participanților alături de o serie de sugestii și recomandări privind desfășurarea activităților vizate de proiect.

Pentru mai multe detalii legate de ne puteți contacta la adresa comunicare.poca@nord-vest.ro.

Articolul anterior
A fost semnat contractul aferent proiectului „Modernizarea cantinei sociale a Municipiului Gherla”
Articolul următor
Achiziție servicii de catering
Meniu
Sari la conținut