Consiliul Naţional al IMM-urilor din România, în parteneriat cu ADR NV, a organizat evenimentul “FONDURI EUROPENE PENTRU IMM-URI 2021-2027”

Evenimentul “FONDURI EUROPENE PENTRU IMM-URI 2021-2027” este primul din seria evenimentelor din cadrul programului “Invest IN”, o inițiativă pentru promovarea oportunităţilor de finanțare și dezvoltare, organizate la nivel regional în parteneriat cu agențiile de dezvoltare (ADR) din fiecare regiune a țării.

Astfel, sub tema “FONDURI EUROPENE PENTRU IMM-URI 2021-2027” și în prezența a peste 150 de antreprenori, evenimentul a dezbătut principalele oportunități de finantare și dezvoltare ale mediului de afaceri de la nivelul regiunii Nord-Vest alături de următorii speakeri:

Florin JIANU, Preşedinte CNIPMMR
Ioan Marcel BOLOŞ, Ministrul cercetării, inovării și digitalizării
Dumitru ȚIPLEA, Prefect Județul Bihor
Florin BIRTA, Primar Municipiul Oradea
Oana BÂRA, Head of Financing Programs BCR
Anca Ioana ROMAN, Expert tehnic specializare inteligentă ADR NV
Mircea MIHEȘTEAN, Director executiv Agenția IMM Cluj-Napoca
Sterică FUDULEA, Secretar General CNIPMMR, Membru CA FNGCIMM
Ioan MINTAȘ, Prim-Vicepreședinte CNIPMMR, Președinte IMM Bihor


În cadrul dezbaterii s-au promovat și prezentat cele mai importante programe de finanțare dedicate IMM-urilor la nivel regional și național: IMM Prod, Garant Construct, Start-up Nation, Programul de Microindustrializare, Electric UP, dar și alte proiecte pentru IMM-uri din domeniul digitalizării, transformării digitale, pentru specializare inteligentă sau internationalizare.

“Mă bucur să fiu prezent astăzi la Oradea și să deschidem seria de evenimente -Invest IN- care se referă la fonduri europene regionale și naționale dedicate IMM-urilor în perioada 2021-2027. Evenimentele vin ca urmare a cererii antreprenorilor și a dorinței noastre în calitate de reprezentanți ai mediului de afaceri de a aduce informațiile către IMM-uri în avans, astfel încât aceștia să fie pregătiți pentru următoarea perioadă programatică, implicarea și activitatea tuturor stakeholderilor, autorități, parteneri instituționali și privați, fiind deosebit de necesară. Prin implicarea mea și în Consiliul de Administrație a FNGCIMM, doresc să dau și o veste bună antreprenorilor și mediului public și social din Bihor: deschiderea unei reprezentanțe a FNGCIMM în Oradea. Decizia vine ca urmare a eficienței și interesului mare al mediului de afaceri cu privire la activitatea fondului de garantare, județul Bihor fiind pe locul al 2lea la nivel național în ceea ce privește programul IMM Invest ceea ce arată un mediu de afaceri dinamic ce are nevoie de susținere pentru a se dezvolta și mai mult.”, Florin Jianu, președinte CNIPMMR.

sursa: cnipmmr.ro

Articolul anterior
„Sprijin pentru noile inițiative locale europene Bauhaus”
Articolul următor
Consiliul Naţional al IMM-urilor din România, în parteneriat cu ADR NV, a organizat evenimentul “FONDURI EUROPENE PENTRU IMM-URI 2021-2027”
Meniu
Sari la conținut