A fost semnat contractul aferent proiectului „Modernizarea infrastructurii în vederea creării unui centru de consiliere, formare şi orientare vocaţională în Municipiul Gherla”

A fost semnat contractul aferent proiectului „Modernizarea infrastructurii în vederea creării unui centru de consiliere, formare şi orientare vocaţională în Municipiul Gherla”, Beneficiar: Unitatea Administrativ Teritorială Municipiul Gherla, cod SMIS 155123.

Proiectul este finanțat prin POR 2014-2020, Axa prioritară 9 – Sprijinirea regenerării economice și sociale a comunităților defavorizate din mediul urban, Prioritatea de investiții 9.1 – Dezvoltare locală sub responsabilitatea comunității (DLRC).

Perioada de implementare a proiectului este de 27 luni, respectiv între data 15.09.2021 și data 30.11.2023, aceasta cuprinde și perioada de desfășurare a activităților proiectului înainte de semnarea Contractului de finanțare, conform regulilor de eligibilitate a cheltuielilor.

Valoarea totală a proiectului este de 865.597,45 lei, din care sprijinul financiar nerambursabil din Fondul European de Dezvoltare Regională este de 225.696,25 lei.

Articolul anterior
A fost semnat contractul aferent proiectului „Construire locuințe sociale (30 de apartamente)”
Articolul următor
Be.CULTOUR – Dincolo de Turism Cultural/Beyond Cultural Tourism
Meniu
Sari la conținut