A fost semnat contractul aferent proiectului „Construire Centru comunitar de igienă şi sănătate şi Construire Centru social pentru copii aflaţi în situaţie de risc social”

A fost semnat contractul aferent proiectului „Construire Centru comunitar de igienă şi sănătate şi Construire Centru social pentru copii aflaţi în situaţie de risc social”, Beneficiar: Parteneriatul dintre UAT Municipiul Turda și Direcția de Asistență Socială Turda reprezentat prin lider de parteneriat Unitatea Administrativ Teritorială Municipiul Turda, cod SMIS 155333.

Proiectul este finanțat prin POR 2014-2020, Axa prioritară 9 – Sprijinirea regenerării economice și sociale a comunităților defavorizate din mediul urban, Prioritatea de investiții 9.1 – Dezvoltare locală sub responsabilitatea comunității (DLRC).

Perioada de implementare a proiectului este de 27 luni, respectiv între data 15.11.2021 și data 30.12.2023, aceasta cuprinde și perioada de desfășurare a activităților proiectului înainte de semnarea Contractului de finanțare, conform regulilor de eligibilitate a cheltuielilor.

Valoarea totală a proiectului este de 2.864.347,71 lei, din care sprijinul financiar nerambursabil din Fondul European de Dezvoltare Regională este de 2.584.537,03 lei.

Articolul anterior
Be.CULTOUR – Dincolo de Turism Cultural/Beyond Cultural Tourism
Articolul următor
A fost semnat contractul aferent proiectului „Amenajarea de sensuri unice şi parcări de biciclete în Municipiul Gherla, în preajma grădiniţelor, şcolilor, liceelor”
Meniu
Sari la conținut