A fost semnat contractul aferent proiectului „Amenajarea de sensuri unice şi parcări de biciclete în Municipiul Gherla, în preajma grădiniţelor, şcolilor, liceelor”

A fost semnat contractul aferent proiectului „Amenajarea de sensuri unice şi parcări de biciclete în Municipiul Gherla, în preajma grădiniţelor, şcolilor, liceelor”, Beneficiar: UAT Municipiul Gherla, cod SMIS 155726.

Proiectul este finanțat prin POR 2014-2020, Axa prioritară 9 – Sprijinirea regenerării economice și sociale a comunităților defavorizate din mediul urban, Prioritatea de investiții 9.1 – Dezvoltare locală sub responsabilitatea comunității (DLRC).

Perioada de implementare a proiectului este de 24 luni, respectiv între data 15.09.2021 și data 31.08.2023, aceasta cuprinde și perioada de desfășurare a activităților proiectului înainte de semnarea Contractului de finanțare, conform regulilor de eligibilitate a cheltuielilor.

Valoarea totală a proiectului este de 330.132,60 lei, din care sprijinul financiar nerambursabil din Fondul European de Dezvoltare Regională este de 203.126,63 lei.

Articolul anterior
ADR Nord-Vest a organizat în premieră un eveniment în cadrul Săptămânii Europene a Regiunilor și Orașelor, cel mai mare eveniment european dedicat dezvoltării regionale
Articolul următor
Achiziție servicii de instruire
Meniu
Sari la conținut