Strategia de Specializare Inteligentă a Regiunii de Dezvoltare Nord-Vest pentru perioada 2021-2027

Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest a publicat marți, 5 octombrie 2021, varianta supusă consultării publice pentru Strategia de Specializare Inteligentă a Regiunii de Dezvoltare Nord-Vest pentru perioada 2021-2027.

Prezenta consultare se fundamentează pe nevoia actualizării Strategiei de specializare inteligentă a Regiunii Nord-Vest, elaborată de Agenția de Dezvoltare Regională (ADR) Nord-Vest în vederea sprijinirii Priorității 1 (O regiune competitivă prin inovare, digitalizare și întreprinderi dinamice) a Programului Operațional Regional 2021-2027. Ediția revizuită, supusă spre consultare a fost realizată și editată de către colectivul ADR Nord-Vest din cadrul Departamentului Specializare Inteligentă, în urma recomandărilor primite din partea experților Joint Research Center din cadrul Comisiei Europene.

Consultarea publică se va derula pe o perioadă de 10 zile calendaristice, începând cu data publicării. Observațiile și propunerile pot fi trimise până la data de 15 octombrie 2021 prin e-mail către specializare.inteligenta@nord-vest.ro.

Documentele supuse consultării pot fi descărcate și analizate cu un click pe butonul de mai jos:

Articolul anterior
Strategia de Specializare Inteligentă a Regiunii de Dezvoltare Nord-Vest pentru perioada 2021-2027
Articolul următor
Mobilitate electrică sustenabilă în Cluj-Napoca, în cadrul proiectului EMOBICITY
Meniu
Sari la conținut