Sesiune de informare Axa Prioritară 1 POR 2014-2020 – PROMOVAREA TRANSFERULUI TEHNOLOGIC (ELABORAREA SCRISORILOR DE INTENŢIE)

Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest organizează un eveniment de informare dedicat potențialilor beneficiari care intenționează să depună scrisori de intenție în vederea aplicării ulterioare pentru finanțare în cadrul Axei Prioritare 1 – Promovarea transferului tehnologic, a Programului Operațional Regional 2014-2020.

Evenimentul va avea  loc pe data de 9 MARTIE 2017, la sediul Agenției de Dezvoltare Regională Nord-Vest: Calea Dorobanților, nr. 3, clădirea 2 şi se va desfășura conform agendei de mai jos.

În cadrul acestui eveniment se va acorda o atenție sporită metodologiei pentru elaborarea şi completarea scrisorilor de intenție, document care condiționează accesul la finanțare în cadrul Axei Prioritare 1 a Programului Operațional Regional.

Totodată, evenimentul va aduce la cunoștința publicului interesat elemente de detaliu cu privire la domeniile cu potențial de specializare inteligentă identificate la nivel regional în cadrul Documentului Cadru Regional.

În cazul în care doriți să participați la acest eveniment, vă rugăm să vă înscrieți până la data de 8 martie 2017, ora 12, completând formularul de înregistrare online accesibil aici: https://goo.gl/forms/UaQ1r5P0DjLh1ODm1.

Agenda evenimentului

Pentru mai multe informaţii cu privire la elaborarea scrisorilor de intenţie, vă rugăm accesaţi secţiunea dedicată de pe site-ul nostru: http://www.nord-vest.ro/axa-prioritara-1-promovarea-transferului-tehnologic-regio-2014-2020-lansarea-metodologiei-pentru-scrisoarea-de-intentie/

Prezentari de la evenimentul de informare:
Articolul anterior
Update / Metodologia pentru scrisorile de intenție în vederea accesării fondurilor disponibile în cadrul Axei Prioritare 1 a Programului Operațional Regional 2014-2020
Articolul următor
Achizitie servicii catering
Meniu
Sari la conținut