Evenimentul intitulat „Sprijinirea participării companiilor și clusterelor la procesul de Specializare inteligentă”.

Clusterele au un rol important în specializarea inteligentă, având obiectivul de a valorifica la maxim proximitatea geografică și avantajele comparative în vederea creșterii competitivității. Atât clusterele, cât și Strategiile de specializare inteligentă consideră inovarea și productivitatea elemente esențiale ale competitivității, având ca scop o integrare cât mai bună în cadrul economiei regionale.

În acest context, în data de 11 octombrie 2017 Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest împreună cu Centrul Comun de Cercetare al Comisiei Europene – JRC organizează evenimentul intitulat „Sprijinirea participării companiilor și clusterelor la procesul de Specializare inteligentă”.

Scopul principal al evenimentului este de a identifica problemele cu care se confruntă companiile, clusterele și sectorul privat, în general, în ceea ce privește punerea în practică a conceptului de specializare inteligentă, precum și identificarea unor acțiuni de sprijin specifice în cadrul proiectului „Suport pentru implementarea Strategiei de specializare inteligenta în regiuni mai puțin dezvoltate”. Scopul este ca prin aceste acțiuni să contribuim împreună la creșterea inteligentă a întregii regiuni.

Drept urmare vă adresăm invitația de a participa la evenimentul sus-menționat care va avea loc cu începere de la ora 09.00 la sediul ADR Nord-Vest din Cluj Napoca, Calea Dorobanților nr. 3 și se va desfășura conform agendei pe care o puteți descărca la linkul de mai jos.

Participarea la eveniment este condiționată de înregistrare prealabilă, în acest sens vă rugăm să vă înscrieți prin completarea formularului online la adresa: https://goo.gl/REuHGp până în data de 4 octombrie, a.c. (inclusiv).

Pentru orice alte informații vă stăm la dispoziție, persoană de contact: TÖRÖK Gergely, telefon mobil: 0745-350596, email: torok.gergely@nord-vest.ro.

Agenda S3 clustere_IMM_11 10 2017

 

 

Articolul anterior
Castelul Bánffy din Răscruci va fi reabilitat prin Programul Operaţional Regional 2014 – 2020
Articolul următor
Achiziție servicii de cazare
Meniu
Sari la conținut