Emiterea avizului de mediu pentru PROGRAMUL OPERAȚIONAL REGIONAL PENTRU REGIUNEA NORD-VEST 2021-2027

Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor anunță publicul interesat asupra luării deciziei de emitere a avizului de mediu concretizată prin Avizul de mediu nr. 65/10.12.2021, în conformitate cu prevederile HG nr. 1076/2004 privind stabilirea procedurii de realizare a evaluării de mediu pentru planuri și programe, pentru: PROGRAMUL OPERAȚIONAL REGIONAL NORD-VEST 2021-2027, titular AGENȚIA DE DEZVOLTARE REGIONALĂ NORD-VEST.

Scopul „Programului Operațional Regional Nord-Vest 2021-2027” este să contribuie la dezvoltarea durabilă, la valorificarea resurselor naturale, materiale și umane ale Regiunii de Dezvoltare NV, în scopul dezvoltării susținute, constante care să facă din aceasta una din cele mai dinamice regiuni europene, astfel încât până în 2030 să existe o rețea de localități interconectate și inovatoare care folosesc tehnologia pentru facilitarea dezvoltării durabile.

Avizul de mediu, motivele care au stat la baza emiterii lui, măsurile privind monitorizarea efectelor asupra mediului și proiectul de plan în forma avizată pot fi consultate la adresele: http://www.mmediu.ro/categorie/programul-operational-regional-nord-vest/371 și https://www.nord-vest.ro/evaluare-de-mediu-por-nv-2021-2027/.

Articolul anterior
ADR Nord-Vest a organizat un eveniment dedicat dezvoltării de parcuri industriale în regiunea de dezvoltare Nord-Vest
Articolul următor
Achiziție servicii pentru publicarea unui anunț în presa scrisă (regională sau națională)
Meniu
Sari la conținut