Dezbaterea „Criza presei locale în Europa post-adevăr”

Agenţia de Dezvoltare Regională Nord–Vest, gazda Centrului Europe Direct Transilvania de Nord, în colaborare cu Asociaţia Profesioniştilor din Presă Cluj, organizează în 24 Noiembrie,  dezbaterea „Criza presei locale în Europa post-adevăr”.

Dorim să discutăm deschis despre criza în care se află presa locală şi despre posibilele căi de redresare.  Un oraş european precum Cluj-Napoca merită o presă europeană. Economia s-a dezvoltat, calitatea vieţii a crescut,  la fel şi  aşteptările pe care le au oamenii în raport cu aspectele care le modelează existenţa în capitala celei mai cosmopolite regiuni a ţării. Administraţia şi mediu de afaceri se adaptează, presa a rămas în urmă. La problemele cronice ale jurnalismului local, precum lipsa de credibilitate şi subfinanţarea, s-au adăugat şi provocările epocii „post-adevăr”. Întrucât credem că, pentru a avea o comunitate puternică şi prosperă, Clujul are nevoie de o presă de calitate, dorim să invităm la aceeaşi masă reprezentanţi ai instituţiilor media, ai administraţiei, ai mediului de afaceri şi universitar, pentru a încerca să găsim soluţii pentru această situaţie.

Vă invităm, astfel, să participaţi la evenimentul nostru, care va avea loc la Liberty Technology Park, în 24 noiembrie 2017, cu incepere de la ora 17.30.

Înscrierile pot fi făcute la email comunicare@nord-vest.ro.

Agenda se poate descarca de aici

Articolul anterior
Clarificare privind achiziția de Servicii de catering 31.10.2017
Articolul următor
Masuri inovative: Planul de Actiune pentru Agricultura Ecologica, la Cluj-Napoca
Meniu
Sari la conținut