ADR Nord-Vest și INNO lansează în luna august proiectul educativ StartUp LevelUP

Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest și INNO lansează în luna august programul educativ StartUp LevelUP.

Acest program educativ urmărește să îi inițieze pe cei care sunt dornici să facă pasul spre lumea antreprenoriatului. Este organizat pe niveluri și conține tematici și activități diferite care ajută participanții să se dezvolte, indiferent de stadiul în care se află. Fie că abia s-au decis că vor să fie antreprenori, fie ca au deja o afacere pe care vor să o dezvolte, programul are soluții și informații utile tuturor.

StartUp LevelUP nu este un program strict teoretic, ci unul practic și interactiv, iar pe acestuia cursanții vor învăța să aplice metodologiile antreprenoriale și uneltele necesare pentru a avea un start-up de succes.

Primul nivel, Level 1: Entrepreneur Mindset, se lansează pe 8 august și se axează pe autodescoperire, identificarea valorilor și înțelegerea mindsetului antreprenorial.

Pentru mai multe detalii despre acest program puteți accesa link-ul: https://inno.ro/knowledge-hub/startup-levelup

 „Antreprenoriatul este mentalitate și practică 100%, iar antreprenorii vor avea din plin din ambele în cadrul programului educațional INNO. Un antreprenor nu își pune întrebarea dacă poate să facă un business, ci în ce industrie poate să facă un business. Mentalul este foarte importantă, capacitatea de a identifica trenduri sau de a observa subtilitățile unei industrii, inițiativa și determinarea derivate dintr-un set de obiective SMART, realiza planurilor pentru atingerea lor în condiții de incertitudine și resurse limitate, motivația de a depăși obstacolele și concentrarea pe esențial sunt doar câteva din trăsăturile comune celor mai de succes antreprenori. În cadrul primelor trei module ale programului antreprenorial INNO, antreprenorii își vor descoperi punctele forte, vor identifica industriile sau domeniile în care pot avea succes și își vor găsi rolul în echipa ideală de care au nevoie pentru lansarea ideii pe piață.” spune Laviniu Chiș, coordonatorul platformei INNO, consultant de business și pasionat de start-up-uri.

Articolul anterior
Situația proiectelor depuse la primul apel MIND4MACHINES
Articolul următor
ACHIZIȚIE SERVICII DE FORMARE PROFESIONALĂ
Meniu
Sari la conținut