Achizitii servicii de catering

Agentia de Dezvoltare Regionala Nord-Vest, in calitate de Autotitate Contractanta, va invita sa participati la  achizitia publica pentru servicii de catering in vederea organizarii  evenimentului Reuniune de lucru privind prioritatea de investitii 3.2, din 7 iunie 2017.

 Numar estimativ de participanti: 15 persoane

Sursa de finantare: POR

Serviciile de catering vor consta se vor livra la sediul ADR N-V din Cluj-Napoca, Calea Dorobantilor nr 3, pentru un numar estimativ de 15 persoane,

Pentru 15 persoane se vor asigura: cafea, lapte pentru cafea, zahăr, apă, sucuri (cola, portocale), ceai și patiserie dulce (25%), sărată (25%) cu ciuperci (25%) și cu carne (25%). Se vor asigura și şervețele, pahare, cești, căni (sau pahare plastic/hârtie), farfurii.

Valoarea estimata 900 lei +tva

Oferta financiară se întocmește în lei cu şi fără TVA şi va conţine costurile grupate astfel:

  • Cost catering/participant

Ofertanții interesați vor trimite ofertele pe email la adresele secretariat@nord-vest.ro și/sau nicoleta.glodan@nord-vest.ro. Limba de redactare a ofertei este limba română.

 

Criteriul utilizat pentru atribuirea contractului este Preţul cel mai scăzut.

Informaţii suplimentare se pot obține de la Autoritate Contractantă: ADR Nord-Vest, sediul secundar din Cluj-Napoca, calea Dorobanţilor nr 3, cod 400118, tel +40264431550, fax:+40 264439222, email secretariat@nord-vest.ro/nicoleta.glodan@nord-vest.ro,  în atenţia Biroului de Achiziţii Publice.

Termen depunere oferte 06.06.2017 ora 11

 

Articolul anterior
Achiziţie servicii de cazare
Articolul următor
Competiția CREATIVE BUSINESS CUP pentru antreprenorii din industriile creative
Meniu
Sari la conținut