Achiziție servicii de închiriere sală și servicii de catering

Privind achiziția de: Achiziția de servicii de închiriere sală de evenimente și servicii de catering în vederea organizării grupului de lucru al Cloud-ului regional. Evenimentul se va desfășura în municipiul Cluj-Napoca și va reuni responsabilii UAT-urilor din Regiunea de Dezvoltare Nord-Vest.

Obiect achiziție: Achiziția de servicii de închiriere sală de evenimente și servicii de catering în vederea organizării grupului de lucru al Cloud-ului regional. Evenimentul se va desfășura în municipiul Cluj-Napoca și va reuni responsabilii UAT-urilor din Regiunea de Dezvoltare Nord-Vest.

Locația: Municipiul Cluj-Napoca

Valoare estimată în lei fără TVA a serviciilor: Valoarea estimată a serviciilor de închiriere a sălii de conferință este 2.700 lei + TVA, iar valoarea estimată a serviciilor de catering este 160 lei/participant + TVA

Coduri CPV: 55500000-5 servicii de cantină şi servicii de catering și 79952000-2 servicii închiriere sală

Perioada: 12 februarie 2024, intervalul orar 12:00 – 18:00

Numărul estimat de participanți: 45

Descriere obiect achiziție: Achiziția de servicii de închiriere sală de evenimente și servicii de catering în vederea organizării grupului de lucru al Cloud-ului regional. Evenimentul se va desfășura în municipiul Cluj-Napoca și va reuni responsabilii UAT-urilor din Regiunea de Dezvoltare Nord-Vest.

I. Servicii închiriere sală de conferințe

• Locația sălii: Municipiul Cluj-Napoca, fiind excluse locațiile situate la subsol sau la demisol
• Disponibilitate în intervalul orar 12:00 – 18:00
• Dotări minime:

  • sistem de sonorizare
  • internet wireless
  • 2 microfoane mobile
  • 1 videoproiector
  • 1 ecran de proiecție
  •  flipchart
  • markere

• Organizarea sălii, respectiv dispunerea mesele și scaunelor se va stabili la fața locului de comun acord cu autoritatea contractantă.

Valoarea estimată a serviciilor de închiriere a sălii de conferință: maximum 2.700 RON/zi + TVA

II. Servicii de servire a mesei

a) WELCOME COFFEE

• Cafea, ceai, zahăr/miere, lapte, paletine, apă plată (minimum 250 ml/participant), apă minerală (minimum 250 ml/participant)

Valoarea estimată a serviciilor de „Welcome Coffee”: 20 RON/persoană + TVA

b) COFFEE BREAK
• Cafea, ceai, zahăr/miere, lapte, paletine, apă plată (minimum 250 ml/participant), apă minerală (minimum 250 ml/participant)

Valoarea estimată a serviciilor de „Coffee Break”: 20 RON/persoană + TVA

c) MENIU PRÂNZ

Gustare rece – minimum 600 g/participant și o varietate de cel puțin 12 sortimente de aperitive și salate/bufet de salate
Fel principal
• Ciorbă/supă – minimum 150 g/participant
• Preparat de bază – minimum 500 g și o varietate de cel puțin două sortimente de garnitură și două preparate pe bază de carne de porc și carne de pui
Desert – minimum 160 g/participant și o varietate de cel puțin două sortimente de prăjituri de tip tartă sau pandișpan/chec pufos/negresă
Asortimente de pâine
Apă plată – minimum 250 ml/participant
Apă minerală – minimum 250 ml/participant

Valoarea estimată a serviciilor de prânz: 120 RON/persoană + TVA

Oferta financiară va fi prezentată pentru fiecare serviciu în parte, indicându-se prețul cu și fără TVA. Ofertantul va indica gramajul gustării reci, al ciorbei, al preparatului de bază și al desertului per persoană.

Accesoriile de tipul – fețe de masă, veselă, pahare, tacâmuri, condimente etc. – vor fi asigurate în funcție de numărul de participanți comunicat de autoritatea contractantă și vor fi din materii prime regenerabile. Nu se acceptă pahare, cești, tacâmuri de unică folosință confecționate din plastic. De asemenea, se va asigura curățenia la locul servirii mesei.

Gramajele preparatelor și sortimentele de mâncare trebuie să respecte normativele în vigoare (asocierea corectă a alimentelor și a preparatelor din structura meniurilor, ordonarea rațională a preparatelor în structura meniurilor etc). Produsele care intră în componența serviciilor de „Coffee Break” și prânz trebuie să fie proaspete, bine preparate (nu arse sau crude/în sânge), calde sau reci, în funcție de preparat și de recomandarea de servire a acestuia, iar prestarea serviciilor trebuie să respecte normele stabilite de legislația în vigoare.

Criteriul utilizat pentru atribuirea contractului este Prețul cel mai scăzut.
Informaţii suplimentare se pot obţine de la Autoritatea Contractantă: ADR Nord-Vest, sediul secundar din Cluj-Napoca, Calea Dorobanţilor nr. 3, cod 400118, tel +40264431550, fax:+40 264439222, email achizitii@nord-vest.ro, în atenţia Biroului de Achiziţii Publice.
Numărul final de participanţi se va confirma cu o zi înaintea evenimentului, iar acesta poate fi mai mare sau mai mic faţă de numărul estimat inițial.

Contract: NU
Termen de livrare/prestare/executare conform cu specificațiile tehnice

Criteriul de atribuire: prețul cel mai scăzut / total ofertă, în condițiile îndeplinirii în totalitate a cerințelor și specificațiilor tehnice.

Termen depunere oferte 05.02.2024 ora 11
Ofertele se trimit pe email la adresa achizitii@nord-vest.ro
Limba de redactare a ofertei este limba română.

Informaţii suplimentare se pot obţine de la Autoritate Contractantă: ADR Nord-Vest, sediul secundar din Cluj-Napoca, calea Dorobanţilor nr 3, cod 400118, tel +40264431550, fax:+40 264439222, email achizitii@nord-vest.ro, în atenţia Biroului de Achiziţii Publice.

Articolul anterior
ACTT4Cosmetics – cooperare europeană pentru dezvoltarea industriei cosmetice
Articolul următor
A fost semnat proiectul „Înființare și Amenajare Parc Botanic “Grădina Urbană Transilvania, Cod SMIS 300352”
Meniu
Sari la conținut