Achiziție kit semnătură electronică

Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest, în calitate de Autoritate Contractanta, dorește să achiziționeze 1 bucată kit servicii de certificare a semnăturii electronice pentru personalul agenției.

Cod CPV: 79132100-9 Servicii de certificare a semnăturii electronice

Descriere obiect Kit semnătură electronică:

  1. Certificat digital calificat emis în ierarhie publică valabil 1 an de zile de la momentul emiterii acestuia. Asigură autentificarea unică a semnatarului și integritatea documentelor semnate. Emis în condițiile Legii nr. 455.2001 de către un furnizor acreditat de MSI
  2. Dispozitiv cripografic securizat eToken de creare a semnăturii electronice. Dispozitiv securizat de creare a semnăturii electronice, stocare a cetificatului digital și a perechii de chei private si publice. Folosește chei private RSA de 2048 biți. Certificat FIPS 140-2 L2&3 în condițiile Legii 455/2001 cu dublu mecanism de securitate. Se conecteaza prin portul USB al calculatorului
  3. Aplicație software de semnare a documentelor electronice și marcare temporală. Aplicație software pentru semnarea digitală a documentelor electronice, rezultând fișiere de format PDF p7s sau p7m. Semnează și marchează temporal orice tip de document electronic. Poate fi folosită pentru verificarea oricăror documente semnate electronic, indiferent de emitentul semnăturii.

Criteriul utilizat pentru atribuirea contractului este Preţul cel mai scăzut/întreg pachet.

Valoarea estimată 95 lei + TVA

Informaţii suplimentare se pot obţine de la Autoritate Contractantă: ADR Nord-Vest, sediul secundar din Cluj-Napoca, Calea Dorobanţilor nr. 3, cod 400118, tel +40264431550, fax:+40 264439222, email achizitii@nord-vest.ro,  în atenţia Biroului de Achiziţii Publice.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 08.11.2022.

Articolul anterior
Achiziție servicii de catering
Articolul următor
Lansarea apelului de proiecte „Crearea unei rețele de centre de zi pentru copiii expuși riscului de a fi separați de familie”
Meniu
Sari la conținut