Achiziție 28 buc kit-uri servicii de certificare a semnaturii electronice și 120 buc servicii de reinnoire semnaturii electronice

Agentia de Dezvoltare Regionala Nord-Vest, in calitate de Autoritate Contractanta, doreste sa achizitioneze 28 buc kit-uri servicii de certificare a semnaturii electronice și 120 buc servicii de reinnoire semnaturii electronice.

Cod CPV: 79132100-9 Servicii de certificare a semnăturii electronice

Descriere obiect Kit semnătură electronică/Reînnooire semnătură electronică:

  1. Certificat digital calificat emis in ierarhie publica valabil 1 an de zile din momentul emiterii acesteia. Asigura autentificarea unica a semnatarului si integritatea documentelor semnate. Emis in conditiile Legii nr 455.2001 de furnizor acreditat de MSI
  2. Dispozitiv cripografic securizat eToken de creare a semnaturii electronice. Dispozitiv securizat de creare a semnaturii electronice, stocare a cetificatului digital si a perechii de chei privata si publica. Foloseste chei private RSA de 2048 biti. Certificat FIPS 140-2 L2&3 in conditiile Legii 455/2001 cu dublu mecanism de securitate. Se conecteaza prin portul USB al calculatorului
  3. Aplicatie software de semnare a documentelor electronice si marcarevtemporala. Aplicatie software pentru semnarea electronica a documentelorelectronice,  fisierele rezultate sunt de formna pdf p7s sau p7m. Semneaza si marcheaza temporal orice tip de document electronic. Poate fi folosita pentru verificarea oricaror documente semnate electronic, indiferent de emitentul semnaturii.

Oferta financiară va fi prezentată individual, atât pentru kit semnătură electronică, cât și pentru reînnoire semnătură electronică.

Criteriul utilizat pentru atribuirea contractului este Preţul cel mai scăzut/întreg pachet.

Valoarea estimata 12.960 lei +TVA

Informaţii suplimentare se pot obţine de la Autoritate Contractantă: ADR Nord-Vest, sediul secundar din Cluj-Napoca, calea Dorobanţilor nr 3, cod 400118, tel +40264431550, fax:+40 264439222, email achizitii@nord-vest.ro,  în atenţia Biroului de Achiziţii Publice.

Termen limită de depunere oferte 15.12.2019 ora 12:00.

Articolul anterior
Achiziție servicii de certificare a semnăturii electronice -2 buc
Articolul următor
Corrigendum nr. 1 pentru GHIDUL SIMPLIFICAT Condiții Specifice de accesare a fondurilor destinate pregătirii proiectelor de infrastructură în domeniile specializării inteligente pentru Regiunea Nord-Vest, ” Sprijin la nivelul regiunii de dezvoltare Nord-Vest pentru pregătirea de proiecte finanțate din perioada de programare 2021-2027 pe domeniul specializare inteligentă”
Meniu
Sari la conținut