Un an de la aprobarea oficială a Programului Regional Nord-Vest 2021-2027

Astăzi sărbătorim un an de la aprobarea oficială a Programului Regional Nord-Vest 2021-2027 prin decizia Comisiei Europene C (2022) 7386, iar cu acest prilej dorim să le mulțumim tuturor celor implicați în elaborarea și depunerea cererilor de finanțare pentru încredere și pentru munca pe care au depus-o pentru a genera un număr impresionant de proiecte.

A fost un an extrem de solicitant, cu foarte multe provocări, un an în care echipa Autorității de Management a muncit intens pentru a pune la dispoziția beneficiarilor cât mai multe opțiuni de finanțare care să răspundă necesităților de dezvoltare ale regiunii.

Eforturile noastre ar fi fost imposibile fără susținerea și angajamentul tuturor celor implicați, atât din sectorul public, cât și din cel privat. Vom continua să ne bazăm pe sprijinul și suportul comunității, al tuturor celor care vor dori să ne sprijine pentru a ne îndeplini misiunea pe care ne-am asumat-o pentru viitorul regiunii.

Fiecare proiect depus până acum în cadrul programului reprezintă un pas făcut alături de  comunitate, iar până astăzi avem aproape 600 de pași împreună, pași care vor contura drumul nostru către o regiune așa cum ne-o dorim cu toții, mai frumoasă, mai prosperă și cu locuitori mulțumiți de standardul de viață.

  

Articolul anterior
Ghidul Solicitantului 132.A.2 – Sprijinirea dezvoltării unor investiții inițiale ale unor IMM-uri în cadrul parcurilor de specializare inteligentă a fost publicat astăzi, 2 octombrie 2023 în consultare publică de către Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest, în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Regional Nord-Vest 2021-2027 (REGIO Nord-Vest)
Articolul următor
Al doilea Corrigendum pentru Ghidul Solicitantului aferent apelului de proiecte 111
Meniu
Sari la conținut