Schema de ajutor de minimis “Investiții în stații de alimentare cu combustibili alternativi pe rețeaua de drumuri județene din Regiunea de Dezvoltare Nord-Vest”

Prin decizia directorului ADR Nord-Vest nr. 203/06.07.2023 a fost aprobată schemă specifică de ajutor pentru “Investiții în stații de alimentare cu combustibili alternativi pe rețeaua de drumuri județene din Regiunea de Dezvoltare Nord-Vest” aferentă Programului Regional Nord-Vest, Obiectivul de politică 3 “O Europă mai conectată prin creșterea mobilității”, Prioritatea 5 “O regiune accesibilă”, Obiectiv Specific RSO3.2 “Dezvoltarea și ameliorarea unei mobilități naționale, regionale și locale sustenabile, reziliente la schimbările climatice, inteligente și intermodale, inclusiv îmbunătățirea accesului la TEN-T și a mobilității transfrontaliere“, Acțiunea a) ”Construirea/reabilitarea legăturilor rutiere secundare către rețeaua rutieră și nodurile TEN-T”.

Decizia directorului ADR Nord-Vest nr. 203/06.07.2023 și anexa aferentă acesteia pot fi descrcate și consultate cu un click pe butoanele de mai jos.

  

Articolul anterior
Achiziție servicii de catering pentru eveniment 12 iulie 2023
Articolul următor
Autoritatea de Management pentru Programul Regional Nord-Vest 2021-2027 a actualizat calendarul aferent lansării apelurilor de proiecte din cadrul programului pentru anul 2023
Meniu
Sari la conținut