REGIO finaţează cu peste 4 milioane de euro dezvoltarea turismului în staţiunea ,,Băile Turda”

Astăzi a fost semnat contractul de finanțare  “Reabilitarea și modernizarea infrastructurii rutiere și a utilităților din corpul drumului în Băile Turda” cu o valoare totală de 22.550.603,74 lei (4.902.305,16 euro)

Obiectivul general al proiectului constă în creşterea economică a staţiunii turistice balenoclimaterice „Baile Turda”, zonă aflată în declin economic, dar cu un potenţial turistic valoros, în vederea creşterii atractivităţii zonei turistice, a numărului de turişti interesaţi atât de turismul de sănătate, cât şi de cel de recreere şi implicit creşterea numărului mediu de salariaţi din staţiunea turistică.

Pe parcursul celor 36 de luni de implementare a proiectului vor fi modernizate și reabilitate următoarele 20 de străzi: Aleea Alexandru Borza, Aleea Băilor, Aleea Durgăului, Aleea Mureș, Aleea Olt, Str. Alunișului, Str. Barbu Lăutaru, Str. Caisului, Str. Câmpului, Str. Castanilor, Str. Cireșului, Str. Frăgăriște, Str. George Enescu, Str. Gheorghe Dima, Str. Mărului, Str. Nucului, Str. Piersicului, Str. Prunului, Str. Șesului, Str. Vișinului.

Progrmaul Operational Regional 2014-2020, promovat sub brandul REGIO, este gestionat la nivel national de catre Ministerul Dezvoltarii Regionala si Administratiei Publice, iar la nivelul Regiunii Nord-Vest de catre ADR Nord-Vest, in calitate de Organism Intermediar.

Articolul anterior
Achizitie servicii de publicitate media pentru proiectul Europe Direct
Articolul următor
Achizitie cazare
Meniu
Sari la conținut