Proiectul „Studentul de azi, antreprenorul de mâine!” – O Reușită!

Cu mândrie, vă aducem la cunoștință că proiectul „Studentul de azi, antreprenorul de mâine!”, s-a finalizat cu succes. Suntem recunoscători pentru participarea activă a tuturor celor implicați și pentru sprijinul acordat tinerilor antreprenori în cadrul comunității.

Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest, în calitate de partener în cadrul proiectului „Studentul de azi, antreprenorul de mâine!”, alături de liderul de parteneriat USAMV Cluj-Napoca și partenerii SADC Expert Consulting și Club Francophone d’Affaires de Cluj, au facilitat cu succes tranziția de la școală la antreprenoriat, dezvoltând competențele antreprenoriale ale studenților și pregătindu-i pentru înființarea propriilor afaceri.

Realizări:
Proiectul a avut ca obiectiv dezvoltarea competențelor antreprenoriale și manageriale a 342 de studenți. Suntem bucuroși să anunțăm că am atins acest obiectiv, contribuind la înființarea și dezvoltarea a 21 de întreprinderi în regiunea Nord Vest.

Implementare și finanțare:
Prin intermediul unei scheme de ajutor de minimis, am finanțat 20 de planuri de afaceri în domeniile dezvoltării inteligente și sănătate. Finanțările au fost în intervalul 40.000 și 100.000 de euro, contribuind la consolidarea economiei locale și crearea de locuri de muncă.

Impact social și economic:
Proiectul a generat un total de 67 de locuri de muncă în regiunea Nord-Vest a României, având un impact semnificativ asupra dezvoltării economice și a ocupării forței de muncă.

Valoarea proiectului:
Cu o valoare de 9.680.874,47 RON, proiectul a reprezentat un angajament serios pentru susținerea antreprenoriatului și formarea viitoarelor generații de lideri în regiunea noastră.

Granturile acordate:

  • 5 granturi de 100.000 euro
  • 6 granturi de 60.000 euro
  • 4 granturi de 50.000 euro
  • 6 granturi de 40.000 euro

Ne angajăm să fim alături de tinerii antreprenori și în continuare, cunoscând cel mai bine nevoile beneficiarilor noștri.

Articolul anterior
Corrigendum nr. 3 pentru Ghidul Solicitantului 132.A.1
Articolul următor
A fost semnat proiectul „Reabilitare, restaurare și introducere în circuitul turistic a Catedralei Mitropolitane din Cluj, SMIS 302121”
Meniu
Sari la conținut