Proiectul restaurării Bisericii Sf. Mihail din Cluj-Napoca este câștigător la „European Heritage Europa Nostra Awards”

Astăzi am primit o veste fantastică, proiectul pentru restaurarea Bisericii Sf. Mihail din Cluj-Napoca este recompensat pentru calitatea restaurării și este desemnat câștigător al ”European Heritage Europa Nostra Awards” pentru categoria ”Conservation and Adaptive Reuse”. Juriul competiției a apreciat în mod deosebit calitatea restaurării și modul în care acest monument istoric deosebit este pus în valoare cu o finanțare europeană de peste 4 milioane de euro.

Suntem mândri că am putut fi parte a acestui proiect implementat prin Programul Operațional Regional 2014-2020 în regiunea noastră, iar acum este un model de bune practici pentru restaurarea unui monument istoric la nivel european și un exemplu concret al eficienței și impactului pe care îl au investițiile cu fonduri europene.

Felicitări proiectanților, constructorilor, arheologilor, experților tehnici și tuturor celor au contribuit la acest proiect pentru a deveni astăzi un proiect atât de apreciat!
Pentru mai multe informații vă invităm să accesați și pagina web a competiției ”European Heritage Europa Nostra Awards”: https://www.europeanheritageawards.eu/winners/st-michael-church/

Articolul anterior
CORRIGENDUM nr. 3 pentru Ghidul Solicitantului 522.B
Articolul următor
Contractul de finanțare pentru Parcul de Specializare Inteligentă Șomcuta Mare a fost semnat între ADR Nord-Vest și Consiliul Județean Maramureș
Meniu
Sari la conținut