Programul Regional Nord-Vest contribuie cu 75 de milioane de euro pentru valorificarea, în scop turistic, a monumentelor naturii și resurselor naturale deosebite din Regiunea de Nord-Vest

Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest a prezentat în cadrul unui eveniment, organizat în Cluj-Napoca, cele 4 apeluri de proiecte prin care se vor investi aprox. 75 de milioane de euro pentru valorificarea potențialului turistic și balnear de care dispunem, atât în mediul urban, cât și în zonele rurale.  Suntem binecuvântați să avem o regiune cu peisaje spectaculoase și resurse naturale deosebite, locuri în care sute de mii de turiști din România și din țările vecini își vor putea petrece weekendurile și vacanțele.

Proiectele ce vor fi depuse pentru aceste apeluri de proiecte vor finanța crearea unor parcuri de distracții sau aquapark-uri, reabilitarea și modernizarea bazelor de tratament și amenajarea de trasee turistice către monumentele naturii din cadrul regiunii. Aceste investiții sunt un pas important pentru dezvoltarea infrastructurii de turism conform așteptărilor și standardelor actuale.

Pentru cele 4 apeluri de proiecte vor putea fi depuse proiecte din 29 aprilie, respectiv 13 mai, iar toate detaliile necesare despre fiecare în parte sunt disponibile pe paginile web ce pot fi accesate de la adresele de mai jos:

  

Articolul anterior
Achiziția de servicii de formare profesională în domeniul achizițiilor publice
Articolul următor
Cea mai recentă misiune economică britanică în regiunea noastră a oferit oaspeților o concluzie clară, regiunea noastră este un partener competent și de încredere!
Meniu
Sari la conținut