Achizitie publica furnizare laptop

Agentia de Dezvoltare Regionala Nord-Vest, in calitate de Autoritate Contractanta, va invita sa participati la procedura de atribuire a contractului de achizitie publica furnizare laptop, sistem de operare si Office pentru implementarea in conditii optime a Proiectului SME Organics.
Sursa de finantare: bugetul Proiectului SME Organics
Valoarea estimata totala 5420 lei +TVA
Ofertantii interesati, vor posta oferta pe site-ul www.e-licitatie.ro la rubrica Proceduri de atribuire-cuparari directe-catalog de produse/serviii/lucrari. Oferta se posteaza in catalogul electronic SEAP, la codul CPV 30213100-6 si va avea denumirea Furnizare Laptop si accesorii pentru ADR N-V. Nerespectarea denumirii poate duce la imposibilitatea selectarii ofertelor de catre autoritatea contractanta.
Limba de redactare a ofertei este limba romana.
Criteriul utilizat pentru atribuirea contractului este Pretul cel mai scazut. Oferta financiara se intocmeste pe pret unitar si valoare totala cu si fara TVA.
Livrarea produselor se face in maxim 10 de zile de la semnarea contractului
Informatii suplimetare se pot obtine de la Autoritate Contractanta:ADR Nord-Vets, sediul secundar din Cluj-Napoca, str.Dorobantilor nr 3 , cod 400118, tel +40264431550, fax:+40 264439222, email secretariat@nord-vest.ro, nicoleta.glodan@nord-vest.ro in atentia Biroului de Achiziti Publice.

Termenul limita de publicare oferte in SEAP 22.11.2016
Numar anunt publicitate SEAP 22.11.2016

Mai jos puteţi descărca caietul de sarcini cu specificaţiile aferente. 

specificatii-tehnice-laptop-pe-sme-organics

 

Articolul anterior
Prima întâlnire a Comitetului Consultativ Regional TRAM
Articolul următor
Achiziţie servicii catering
Meniu
Sari la conținut