Pregătim finanțarea proiectelor inovatoare din domeniile de specializare inteligentă!

ADR Nord-Vest, prin Departamentul Specializare Inteligentă, își propune să cunoască și să sprijine inovatorii din Regiunea de Dezvoltare Nord-Vest în cadrul unor noi Focus Grupuri de Descoperire Antreprenorială – ediția ONLINE, mai 2023.

Scopul organizării acestor focus grupuri este de a extinde înțelegerea domeniilor de Specializare Inteligentă, de a actualiza portofoliul de proiecte regionale, dar și de a vă prezenta finanțările ce urmează a fi lansate prin Programul Regional Nord-Vest 2021-2027.

Fie că ești reprezentantul unei companii, al unui centru de cercetare, lucrezi în universitate, ONG, primărie sau alt tip de organizație vrem să îți dăm posibilitatea să ne prezinți ideea ta inovatoare sau care își propune să sprijine inovarea.

Hai să ne cunoaștem! Vom finanța ideile inovatoare din domenii de specializare inteligentă și te așteptăm să ne prezinți ideea ta! În cadrul focus gruprilor vei putea susține o singură idee de proiect. Dacă ideea ta este deja în portofoliul de proiecte din domenii despecializare inteligentă, din păcate nu va mai fi posibilă susținerea acesteia.

Când?

    • 17 mai 2023, ora 10:00, în domeniile: Sănătate, Cosmetice și suplimente alimentare, Agroalimentar, domeniu transversal TIC;

    • 18 mai 2023, ora 10:00, în domeniile: Materiale noi, Tehnologii de producție avansate, domeniu transversal TIC.

Ce vom face în cadrul atelierelor de descoperire antreprenorială?

1. Te vom sprijini să înțelegi mai bine ce presupune Strategia de specializare inteligentă – RIS3 NV.

2. Îți vom oferi informații despre tipurile de proiecte și apeluri de finanțare care urmează să fie lansate în cadrul Programului Regional Nord-Vest 2021-2027.

3. Vom crea cadrul necesar prezentării și validării ideii tale și, dacă va fi nevoie, te vom ajuta să identifici potențiali parteneri.

4. Îți va rămâne o temă de casă, completarea unui formular cu ajutorul căruia vom putea înțelege mai în detaliu ideea propusă.

O parte dintre ideile susținute vor putea fi dezvoltate mai mult în cadrul evenimentului Project Development Lab organizat online, în data de 30 mai 2023; acesta fiind un eveniment dedicat Parcurilor de Specializare Inteligentă.

Înscrierea la focus grupurile de descoperire antreprenorială organizate ONLINE se face până în data de 15 mai 2023, ora 10:00. Înainte de eveniment vei primi invitație pentru Zoom pe adresa de e-mail furnizată în formular.

Pentru a-ți prezenta ideea trebuie să ne trimiți până în data de 15 mai 2023, ora 14:00, o prezentare care să atingă cel puțin următoarele subiecte: nevoia/problema, soluția propusă, piața, resurse existente, buget necesar, avantajul competitiv, rezultatele propuse. Dacă nu ai un model propriu de prezentare, poți solicita template-ul nostru prin intermediul formularului de înscriere sau la adresa de email specializare.inteligenta@nord-vest.ro.

Articolul anterior
Pregătim finanțarea proiectelor inovatoare din domeniile de specializare inteligentă!
Articolul următor
Lansarea proiectului DEBUTING! Egalitatea de gen în inițiativele antreprenoriale
Meniu
Sari la conținut