Manualul de utilizare pentru modulul „Implementare” din cadrul aplicației informatice MySMIS2021/SMIS2021+

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene a dat în producție manualul de utilizare pentru modulul „Implementare”  – Cererea de rambursare, plată și prefinanțare din cadrul sistemului informatic MySMIS2021/SMIS2021+, sistemul unic de management al informației prin care vor fi accesate fondurile alocate pentru Programul Regional Nord-Vest și pentru toate celelalte programe din România aferente Politici de Coeziune 2021-2027.

MySMIS2021/SMIS2021+ este o aplicație complexă și flux 100% digital, dezvoltată de Serviciul de Telecomunicații Speciale. Sistemul informatic elimină în totalitate documentele în format tipărit, reduce birocrația, asigură securitate ridicată și transparență în procesul de accesare al fondurilor europene.

Beneficiarii au acces la răspunsurile pentru întrebările frecvente ce apar în utilizarea aplicației, precum și la un sistem de Helpdesk prin care vor putea obține rapid răspunsuri la întrebări.

Utilizatorii sistemului informatic MySMIS2021/SMIS2021+ vor avea la dispoziție un call-center de suport specializat, dezvoltat tehnic de către Serviciul de Telecomunicații Speciale și operat de către MIPE, la numărul unic de telefon 031.9268.

Vă invităm să descărcați manualul de utilizare pentru Cererea de prefinanțare. Pentru celelalte manuale aparținând cererilor de plată și cererilor de prefinanțare, vom actualiza acest articol în momentul în care acestea vor fi disponibile pe site-ul MySMIS2021/SMIS2021+.

 

  

Articolul anterior
Cea mai recentă misiune economică britanică în regiunea noastră a oferit oaspeților o concluzie clară, regiunea noastră este un partener competent și de încredere!
Articolul următor
Consiliul Județean Bihor a semnat primul contract pentru crearea unui Parc de Specializare Inteligentă în Regiunea de Dezvoltare Nord-Vest în orașul Aleșd
Meniu
Sari la conținut