Manualul de utilizare pentru modulul „Contractare” din cadrul aplicației informatice MySMIS2021/SMIS2021+

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene a publicat manualul de utilizare pentru modulul „Contractare” din cadrul sistemului informatic MySMIS2021/SMIS2021+, sistemul unic de management al informației prin care vor fi accesate fondurile alocate pentru Programul Regional Nord-Vest și pentru toate celelalte programe din România aferente Politici de Coeziune 2021-2027.

MySMIS2021/SMIS2021+ este o aplicație complexă și flux 100% digital, dezvoltată de Serviciul de Telecomunicații Speciale. Sistemul informatic elimină în totalitate documentele în format tipărit, reduce birocrația, asigură securitate ridicată și transparență în procesul de accesare al fondurilor europene.

Beneficiarii au acces la răspunsurile pentru întrebările frecvente ce apar în utilizarea aplicației, precum și la un sistem de Helpdesk prin care vor putea obține rapid răspunsuri la întrebări.

Utilizatorii sistemului informatic MySMIS2021/SMIS2021+ vor avea la dispoziție un call-center de suport specializat, dezvoltat tehnic de către Serviciul de Telecomunicații Speciale și operat de către MIPE, la numărul unic de telefon 031.9268.

Vă invităm să descărcați manualul de utilizare al modulului „Contractare” accesând acest link.

 

 

  

Articolul anterior
Achiziție servicii de catering
Articolul următor
STARRISE – Bridging the Gap Between Regional S3 Strategies and Interregional Innovation Investment in Agrofood and Logistics Value Chains Through Capacity Building Across Continental Europe and Outermost Regions
Meniu
Sari la conținut