Manualul de utilizare pentru modulul „Cereri de finanțare” din cadrul aplicației informatice MySMIS2021/SMIS2021+

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene a publicat manualul de utilizare pentru modulul „Cereri de finanțare” din cadrul sistemului informatic MySMIS2021/SMIS2021+, sistemul unic de management al informației prin care vor fi accesate fondurile alocate pentru Programul Regional Nord-Vest și pentru toate celelalte programe din România aferente Politici de Coeziune 2021-2027.

MySMIS2021/SMIS2021+ este o aplicație complexă și flux 100% digital, dezvoltată de Serviciul de Telecomunicații Speciale. Sistemul informatic elimină în totalitate documentele în format tipărit, reduce birocrația, asigură securitate ridicată și transparență în procesul de accesare al fondurilor europene.

Potențialii beneficiari pot accesa contul unic pentru a introduce deja documentele preliminare necesare procesului de accesare a fondurilor europene. De asemenea, aceștia au acces la răspunsurile pentru întrebările frecvente ce apar în utilizarea aplicației, precum și la un sistem de Helpdesk prin care vor putea obține rapid răspunsuri la întrebări.

Utilizatorii sistemului informatic MySMIS2021/SMIS2021+ vor avea la dispoziție un call-center de suport specializat, dezvoltat tehnic de către Serviciul de Telecomunicații Speciale și operat de către MIPE, la numărul unic de telefon 031.9268.

Vă invităm să descărcați manualul de utilizare al modulului „Cereri de finanțare” de la adresa: https://tinyurl.com/32rcrkp4

Articolul anterior
Manualul de utilizare pentru modulul „Cereri de finanțare” din cadrul aplicației informatice MySMIS2021/SMIS2021+
Articolul următor
Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest, în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Regional Nord-Vest 2021-2027 (REGIO Nord-Vest), lansează astăzi, 16 iunie 2023, în consultare publică, un nou ghid al solicitantului
Meniu
Sari la conținut