Lansare procedură de achiziţie publică ( POSCCE )

Agentia de Dezvoltare Regionala Nord-Vest, in calitate de Autotitate Contractanta, va invita sa participati la achizitia publica in vederea incheierii unui abonament  pana in 31.12.2018 la o platforma prin care sa se poata monitoriza, verifica si primi alerte pentru 488 firme(stadiul la zi/ in timp real, a insolventei, falimentului, proceselor in instanta, etc),

Valoarea estimata 9180 lei +TVA

Ofertantii interesati, vor posta oferta pe site-ul https://www.e-licitatie.ro la rubrica Proceduri de atribuire-cuparari directe-catalog de produse/serviii/lucrari. Oferta se posteaza in catalogul electronic SEAP, la codul CPV 72321000-1 Servicii de baze de date cu valoare adăugată si va avea denumirea Servicii monitorizare firme POSCCE-ADR N-V. Nerespectarea denumirii poate duce la imposibilitatea selectarii ofertelor de catre autoritatea contractanta. Oferta financiara se intocmeste cu evidentierea abonamentului lunar si a valorii finale cu si fara TVA.

Limba de redactare a ofertei este limba romana.

Criteriul utilizat pentru atribuirea contractului este Pretul cel mai scazut

Informatii suplimetare se pot obtine de la Autoritate Contractanta:ADR Nord-Vets, sediul secundar din Cluj-Napoca, str.Dorobantilor nr 3, cod 400118, tel +40264431550, fax:+40 264439222, email secretariat@nord-vest.ro/ nicoleta.glodan@nord-vest.ro,  in atentia Biroului de Achizitii Publice.

Termen raspuns 21.12.2016

Nr SEAP 70393

Specificaţii tehnice în format pdf

Articolul anterior
Lansare procedură de achiziţie publică
Articolul următor
Update/Regiunea Nord-Vest beneficiază de bune practici europene în sectorul ecologic – proiect SME ORGANICS
Meniu
Sari la conținut