Lansăm INNO.RO!

INNO.RO – Rethinking Business Networks – este o platformă online dezvoltată de către Departamentul Investiții Regionale și Instrumente Financiare Inovatoare al Agenției de Dezvoltare Regională Nord-Vest. Platforma ne dorim să devină un ecosistem online dinamic care să poată identifica și genera oportunități de dezvoltare destinate membrilor implicați. 

Un mediu de afaceri matur și competitiv impune existența unor noduri de comunicare digitală prin care să aibă loc schimbul de informații și resurse rapid și ușor. Coagularea unei comunități de profesioniști cu ajutorul unei platforme online prin care se facilitează accesul spre unelte și soluții adaptate tehnologiilor actuale reprezintă, în acest punct, o soluție firească în întâmpinarea unor nevoi deja existente pe piață.

INNO este soluția noastră regională, un instrument ce răspunde unei provocări globale: cum putem valorifica potențialul capital și uman într-un spațiu competitiv cu ajutorul celor mai recente soluții de business?

INNO transformă un mediu de afaceri într-o comunitate de afaceri.

INNO va fi un nod digital dinamic, un hub online, ce va agrega  soluțiile antreprenoriale, economice, academice și administrative ale secolului XXI. Platforma oferă o serie de module și resurse accesibile unei game largi de utilizatori:

Finanțări și proiecte // Network // Recrutare și training // Inovare // Proprietăți imobiliare // Catalog de achiziții.

Fiecare modul oferă unelte și soluții punctuale care răspund astăzi nevoilor pieței de mâine.

Platforma s-a născut din nevoia unui ecosistem online care să pună în contact, simplu și eficient, toate tipurile de stakeholderi ai unui mediu de afaceri performant și inovativ, startup-uri și cercetători alături de autorități locale, mari companii, bănci și dezvoltatori.

INNO oferă șase module diferite, resurse variate și o serie extinsă de tipuri de profile. Acoperă o paletă largă de necesități și furnizează instant îndrumări privitoare la: accesul la surse de finanțare, găsirea partenerilor de afaceri potriviți, recrutare și training, transfer tehnologic eficient, inovare accelerată și multe altele.

 În paralel cu platforma am dezvoltat aplicația INNO Mobile (disponibilă în AppStore și Google Play) prin care într-o primă fază vom furniza utilizatorilor știri din domeniile abordate pe INNO.RO și notificări din platformă. Aplicația mobilă va fi dezvoltată continuu, în versiunile sale viitoare aceasta va permite gestionarea întregii activități de pe platforma INNO.  

 Forma actuală a platformei este doar primul pas făcut pentru dezvoltarea ecosistemul online pe care ni-l dorim. Orice recomandare din partea utilizatorilor și orice propunere de îmbunătățire este încurajată. Te invităm să îți creezi cont, șă folosești platforma și să ne oferi feedback-ul tău!

 Vino și tu în comunitatea INNO!

Articolul anterior
Lansăm INNO.RO!
Articolul următor
ACHIZITIE SERVICII DE CATERING
Meniu
Sari la conținut