Începe călătoria către digitalizarea IMM-urilor care activează în industria producătoare!

Joi, 28 aprilie, ora 11:00, vă invităm să participați la evenimentul de lansare al ADMA TranS4MErs. Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest este partener în consorțiul paneuropean al acestui proiect alături de 32 parteneri, iar coordonarea este asigurată de către Irish Manufacturing Research (IMR).

Pe parcursul evenimentului veți avea ocazia de a afla cum pot face parte IMM-urile din revoluția digitală.


ADMA TranS4MErs este un proiect finanțat de UE, cu un buget de peste 5,6 milioane EUR, dedicat IMM-urilor care activează în industria producătoare.

Obiectivele principale sunt:

• Oferirea de consiliere, expertiză și formare IMM-urilor producătoare pentru a le consolida competitivitatea
• Realizarea unui ecosistem în care furnizorii de servicii, experții și IMM-urile să fie actorii cheie

Evenimentul de lansare din 28 aprilie este o oportunitate de a afla povestea din spatele ADMA, care sunt acțiunile necesare, abordarea pentru etapele viitoare și reperele proiectului.

Conferința va dura o oră, iar pe parcursul acesteia vom avea ocazia de a asculta povestea IMM-urilor care au beneficiat de program în trecut și să aflăm de la reprezentanții acestora cum a contribuit ADMA în drumul lor către digitalizare.

Printre vorbitorii invitați se vor număra actorii cheie care au modelat ADMA și totodată cei care vor conduce principalele acțiuni ale acestui program în următorii ani.

• Barry Kennedy, CEO al Irish Manufacturing Research, va deschide evenimentul și va descrie modul în care IMM-urile pot concura și prospera în economia globală.
• Paul Peeters, Senior Advanced Manufacturing Expert la Agoria, a condus prima ediție a ADMA și va oferi informații despre câteva elemente cheie care sunt încă relevante pentru ADMA TranS4MErs
• Merete Norby, International Senior Consultant la MADE(Manufacturing Academy of Denmark), va explica în detaliu care sunt pașii cheie pentru a aplica la serviciile ADMA TranS4MErs
• Peter Frederiksen de la DTI va împărtăși detalii despre experiența ADMA
• António Damasceno de la F6S, Tamara Wierks și Aisling Mullally de la IMR vor oferi mai multe detalii despre serviciile oferite în cadrul proiectului ADMA TranS4MErs

Vă invităm să vă înscrieți la evenimentul de lansare al proiectului din data de 28 aprilie, ora 11:00. Veți afla cum vă puteți adapta activitatea companiei dvs. la revoluția Industriei 4.0.

Formularul de înregistrare este disponibil aicihttps://hopin.com/events/adma-trans4mers-kickoff-event 

Mai multe informații despre ADMA TranS4MErs găsiți la adresa: https://trans4mers.eu/

Social Media:

Twitter: @ADMA_TranS4MErs 

LinkedIn: ADMA-trans4mers 

YouTube: ADMA TranS4MErs 

Articolul anterior
Începe călătoria către digitalizarea IMM-urilor care activează în industria producătoare!
Articolul următor
Au fost actualizate manualele de utilizare ale aplicațiilor MySMIS2014 Front Office
Meniu
Sari la conținut