Enterprise Europe Network Transilvania lansează campania “EEN Can Help”

Parteneri de afaceri și finanțare, sprijin gratuit oferit de Enterprise Europe Network pentru companiile din Transilvania

Enterprise Europe Network Transilvania lansează campania “EEN Can Help”, cu scopul de a oferi sprijin în accesarea piețelor internaționale, în aceste momente de impas și transformare, firmelor din regiune.

Dacă eşti o companie, îţi cauţi parteneri de afaceri, finanțare sau acces pe noi piețe, te poți baza pe sprijinul Enterprise Europe Network

De 12 ani, Enterprise Europe Network este alături de Întreprinderile Mici și Mijlocii din Transilvania. Suntem o echipă formată din 7 instituții din Transilvania conectate la întreaga lume. Combinăm expertiza internațională cu cunoașterea locală pentru a vă aduce inovația pe noi piețe.

Enterprise Europe Network este o inițiativă a Comisiei Europene, cu peste 3.000 de experți în peste 60 de țări care vine în sprijinul mediului de afaceri autohton pentru dezvoltarea afacerilor sau  identificarea de noi piețe.

În Transilvania, doar prin Enterprise Europe Network IMM-urile pot beneficia de servicii GRATUITE în următoarele domenii:

Servicii de informare şi consultanţă – consultanţă privind legislaţia europeană, standarde şi drepturi de proprietate intelectuală (IPR); informaţii şi aspecte practice legate de reglementările şi oportunităţile pieţei europene a bunurilor şi serviciilor, inclusiv  sistemele de impozitare şi alte taxe aplicabile la export. Acces la cadrul legislativ european şi posibilitatea de a contribui la formarea şi îmbunătăţirea politicilor UE pentru IMM-uri prin transmiterea punctului de vedere în cadrul consultărilor publice europene.

Oportunităţi de cooperare în afaceri – accesul la noi pieţe şi internaţionalizare prin: asistenţă pentru identificarea de parteneri de afaceri sau tehnologii; organizarea de evenimente de brokeraj, misiuni economice, conferinţe şi ateliere de lucru; realizarea profilului de cooperare al companiei dvs. şi publicarea lui în baza de date a EEN – Reţeaua gestionează cea mai mare bază de date cu oportunităţi de afaceri din Europa prin intermediul căreia companiile pot stabili parteneriate internaţionale.

Servicii de inovare şi transfer tehnologic – consilierea IMM-urilor inovatoare pentru a cunoaşte oportunităţile de finanţare pentru proiecte de Cercetare şi Inovare (de exemplu Orizont 2020, Instrumentul pentru IMM-uri); identificarea de soluţii de tehnologie şi transferul tehnologic în procesul de inovare; informaţii despre politicile şi programele de inovare, cercetare şi dezvoltare tehnologică; pachete personalizate pentru îmbunătățirea managementului inovării.

Eforturile Enterprise Europe Network de susținere a competitivității întreprinderilor din Transilvania, vin cu atât mai mult în această perioadă de criză, în speranța că împreună cu  dumneavoastră se va construi un mediu de afaceri mai prosper și mai competitiv la nivel european.

Vă invităm să ne cunoașteți! http://www.bisnet-transylvania.ro/ Experții Enterprise Europe Network din Consorțiul BISNet Transylvania vă stau la dispoziție pentru a vă ajuta în dezvoltarea afacerii, găsirea de parteneri, noi piețe, soluții alternative de aprovizionare, surse de finanțare sau schimbarea modelului de afaceri.  Ne puteți contacta la email-ul: bisnet@nord-vest.ro sau accesând website-ul de mai sus.

Articolul anterior
Enterprise Europe Network Transilvania lansează campania “EEN Can Help”
Articolul următor
A fost semnat contractul de finațare aferent proiectului „Dotarea Ambulatoriului Spitalulului Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca”
Meniu
Sari la conținut