Conferinta Interregională SME Organics la Bruxelles

Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest va prezenta săptămâna aceasta la Bruxelles primul Plan de Acțiune Regional pentru Sectorul Ecologic din România, în cadrul Conferinței Interregionale de diseminare a rezultatelor proiectului SME Organics – Creșterea competitivității IMMurilor din sectorul ecologic, organizată de IFOAM-EU.

http://www.ifoam-eu.org/en/events/using-action-plans-develop-organics

Evenimentul va avea loc la Business Europe în data de 23 martie 2018 și este destinat reprezentanților de politică publică din cele 8 țări europene partenere:  Franța, Spania, Italia, Elveția, Finlanda, Polonia, România și Belgia. Reprezentantul la nivel înalt din partea statului român va fi domnul Alexandru Potor, Secretar de Stat în cadrul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale.

Planul de Acțiune pentru Sectorul Ecologic al Regiunii Nord-Vest România este rezultatul principal al proiectului SME Organics, finanțat din Programul de cooperare INTERREG Europe în perioada 2016 – 2020. Reprezintă efortul coroborat al Grupului Regional de Reprezentanți, coordonat de ADR Nord-Vest, compus din 35 de organizații membre relevante pentru sectorul ecologic din cele șase județe ale regiunii, beneficiind de aportul celor mai importante organizații care susțin dezvoltarea agriculturii ecologice din Europa – IFOAM-EU și FiBL din Elveția – precum și prin interacțiunea cu exemplele de succes din vizitele de bune practici derulate în ultimii doi ani în regiunile partenere.

Varianta în limba română va fi disponibilă în curând, însoțită de un GHID Metodologic privind elaborarea, implementarea și monitorizarea de Planuri de Acțiune în domeniu, elaborat la nivelul consorțiului SME Organics.

https://www.interregeurope.eu/smeorganics/events/

Articolul anterior
Cerere ofertă preț servicii hoteliere – Bratislava
Articolul următor
Cerere ofertă preț servicii hoteliere – Bratislava
Meniu
Sari la conținut