Conferința Cities of Tomorrow #5: Regiuni, orașe & comunități competitive

Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană are plăcerea de a vă invita să participați la cea de-a cincea ediție a conferinței Cities of Tomorrow – eveniment de top ce reunește mediul de afaceri cu administrația locală și centrală, arhitecți, urbaniști și societatea civilă din România.

Evenimentul oferă o varietate bogată de prezentări, mese rotunde interactive, un market place de proiecte și soluții de dezvoltare urbană și nu în ultimul rând o bună ocazie pentru networking. Invitați de marcă la nivel internațional vor dezbate tematica României competitive.

Organizatorii vor sa organizeze un concurs de proiecte ale consiliilor judetene, agentiilor de dezvoltare regionala si primariilor. Proiectele selectate vor fi prezentate in foyerul hotelului Marriott (http://www.marriott.com/hotels/travel/buhro-jw-marriott-bucharest-grand-hotel/)  pe parcursul desfasurarii evenimentului.

Pentru a participa, transmiteti candidatura dvs (Formular de colaborare_ro) pe email catre dumitrescu.ruxandra(at)ahkrumaenien.ro si pandele.ilinca(at)ahkrumaenien.ro.

Cities of Tomorrow 2017 este dedicat competitivității urbane și regionale în vederea stimulării unei dezvoltări durabile a orașelor și regiunilor României. Promovarea cu succes a unui oraș sau a unei regiuni presupune colaborarea performantă a tuturor părților interesate, fiind un factor decisiv pentru o dezvoltare eficientă.

Mai multe detalii aici: http://rumaenien.ahk.de/ro/evenimente/evenimente-actuale/conferinta-cities-of-tomorrow-5-regiuni-orase-comunitati-competitive/

 

Articolul anterior
Lansare procedură de achiziţii pentru servicii de reevaluare imobil
Articolul următor
Conferința Cities of Tomorrow #5: Regiuni, orașe & comunități competitive
Meniu
Sari la conținut