Conferința Cities of Tomorrow #5: Regiuni, orașe & comunități competitive

Agentia de Dezvoltare Regionala Nord-Vest este partener media a celei de-a cincea ediție a conferinței Cities of Tomorrow – eveniment de top ce reunește mediul de afaceri cu administrația locală și centrală, arhitecți, urbaniști și societatea civilă din România.

Evenimentul oferă o varietate bogată de prezentări, mese rotunde interactive, un market place de proiecte și soluții de dezvoltare urbană și nu în ultimul rând o bună ocazie pentru networking. Invitați de marcă la nivel internațional vor dezbate tematica României competitive.

 

Cities of Tomorrow 2017 este dedicat competitivității urbane și regionale în vederea stimulării unei dezvoltări durabile a orașelor și regiunilor României. Promovarea cu succes a unui oraș sau a unei regiuni presupune colaborarea performantă a tuturor părților interesate, fiind un factor decisiv pentru o dezvoltare eficientă.

Mai multe detalii aici: http://rumaenien.ahk.de/ro/evenimente/evenimente-actuale/conferinta-cities-of-tomorrow-5-regiuni-orase-comunitati-competitive/

 

Articolul anterior
Delta Transilvaniei
Articolul următor
Succes înregistrat la primul apel pentru vouchere NEPTUNE
Meniu
Sari la conținut