Concursul foto „10 ani de Uniunea Europeană: Transilvania de Nord before&after”

Agenţia de Dezvoltare Regională Nord-Vest, gazda Centrului Europe Direct Transilvania de Nord, lansează in 20 februarie 2017 concursul „10 ani de Uniunea Europeană: Transilvania de Nord before&after”, care este dedicat fotografilor profesionişti şi amatori, din regiunea noastră (judeţele Bihor, Bistriţa-Năsăud, Cluj, Maramureş, Satu Mare şi Sălaj).

Va avea loc pe https://www.facebook.com/europedirect.cluj/ în perioada 20 februarie-1 mai 2017. Premiul cel mare este o expoziţie itinerantă la Veliko Tarnovo, la partenerii noştri Europe Direct din Bulgaria, cu cheltuielile de transport şi cazare asigurate de către ED Transilvania de Nord.

Locul si data premierii: 9 mai 2017,  Cluj Napoca, cu ocazia Zilei Europei !

Fiecare participant la concurs poate participa cu 3 imagini  care să reprezinte schimbările aduse de aderarea României la Uniunea Europeană în cei 10 ani de la acest moment istoric.

Fiecare imagine va fi însoţită de o scurtă descriere despre modul în care imaginea surprinde tema concursului, precum şi locaţia care este reprezentată. Fiecare imagine va fi însoţită de o scurtă descriere despre modul în care imaginea surprinde tema concursului, precum şi locaţia care este reprezentată. Descrierea nu va cuprinde mai mult de 20 cuvinte si va contine in mod obligatoriu #10aniROinUE.

Apoi imaginile vor fi promovate pe Facebook, pentru a atrage cât mai multe like-uri, atât de către ADR Nord-Vest, cât şi de competitori, care vor invita alte persoane să voteze proiectele.

Juriul va determina 5 imagini finaliste, pe baza voturilor (aprecierilor) public exprimate pe Facebook şi pe baza unor note (rezultate în urma aplicării unei grile de concurs).

Toate cele 5 imagini vor fi expuse în cadrul Zilei Europei în 9 Mai 2017, precum şi în cadrul expoziţiei itinerante în Bulgaria, care va avea loc în vara anului 2017.

Articolul anterior
Achizitie servicii catering
Articolul următor
Demarare achiziţie pentru servicii de cazare
Meniu
Sari la conținut