Competiția CREATIVE BUSINESS CUP pentru antreprenorii din industriile creative

Ai o afacere tânără cu potențial inovativ într-unul dintre domeniile industriilor creative?

Aplică până în data de 12 iunie la Creative Business Cup, una dintre cele mai mari competiții internaționale din sectorul industriilor creative, la care participă sute de start-up-uri din peste 60 de țări, fiind o platformă de promovare și finanțare pentru produse și servicii inovative, cu potențial de aplicabilitate la nivel global.

La Creative Business Cup 2017 intră în concurs cele mai bune idei din domeniile: design, arhitectură, arte și meșteșuguri, publicitate, film, video și fotografie, artele spectacolului, muzică, modă, edituri și presă, radio și televiziune, jocuri video și web design, publicații virtuale, jucării și jocuri.

România participă, pentru al șaselea an, la competiția care va avea loc la Copenhaga, în luna noiembrie a acestui an. În etapa națională vor fi selectați 5 antreprenori creativi, cărora li se vor oferi consultanță financiară și de afaceri și vor beneficia de workshop-uri de fundraising și pitching, urmând ca în luna septembrie, în cadrul unui eveniment național dedicat, să fie ales câștigătorul.

Astfel, cei mai creativi antreprenori din fiecare țară participantă își vor prezenta ideile pentru a obține atât investiții, cât și premii în cash și servicii de peste 100.000 de Euro, bucurându-se de expunere în mediul internațional, în fața investitorilor și partenerilor.

Criterii de selecție vizează:

  • Produs sau serviciu din sfera industriilor creative, inclusiv ITC, care să fie cel puțin la nivel de prototip
  • Entitatea aplicantă să fie un start-up, cu o vechime nu mai mare de 6 ani
  • Produsul sau serviciul să dețină potențial de dezvoltare inclusiv la nivel internațional (potențial de scalabilitate)
  • Competențele și structura echipei

Agentia de Dezvoltare Regională Nord-Vest sprijină la nivelul regiunii domeniul industriilor creative prin implementarea proiectului interregional de cooperare Alianță Regională de Industrii Creative, alături de Creative Business Cup din Danemarca și alți parteneri din Europa.

 

Hyperlink: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe0AUJw0PQDTJjim1xVsvJyLTr4BD6I3pHQGnme2cWGvdd8pg/viewform

 

afis Creative Business Cup 2017

Articolul anterior
Achizitii servicii de catering
Articolul următor
Achiziţie servicii de cazare
Meniu
Sari la conținut