Ceremonia de deschidere pentru public a Castelului Wass-Banffy din Gilău

Acum 7 ani era o clădire în ruină, astăzi Castelul Wass-Banffy din Gilău este un superb castel ce are potențialul de a deveni un magnet pentru turiști, locația ideală pentru găzduirea unor evenimente culturale și locul preferat al locuitorilor din Gilău pentru petrecerea timpului liber.

Astăzi am avut plăcerea de a participa la ceremonia de deschidere pentru public a Castelului Wass-Banffy din Gilău, un monument istoric restaurat cu fonduri europene în valoare de peste 7 mil. euro prin Programul Operațional Regional 2014-2020. Monumentul este înconjurat de un parc natural de peste 11 hectare, iar posibilitățile de dezvoltare a întregii zone și a ofertei turistice din localitate sunt nelimitate. Avem încredere că proiectele ce vor fi implementate pentru amenajarea parcului și punerea în valoare a castrului roman din imediata apropiere vor fi de asemenea un succes, iar întreaga zonă va deveni un exemplu de bune practici.

Felicitări întregii echipe care a muncit pentru ca acest proiect să fie finalizat și mult succes echipei care îl va administra pentru a-l menține viu prin multiple evenimente și programe destinate publicului larg.

Articolul anterior
Achiziție servicii de restaurant și servicii de închiriere sală de conferințe
Articolul următor
Ceremonia de spargere a solului pentru Spitalul Regional de Urgență Cluj
Meniu
Sari la conținut