Autoritatea de Management PR NV 2021-2027 a hotărât prelungirea sesiunii de depunere a documentelor pentru etapa de verificare a conformității administrative și admisibilității documentelor strategice (Planuri de Mobilitate Urbană Durabilă și Strategii Teritoriale)

Notă la Metodologia de verificare a conformității administrative și admisibilității documentelor strategice – Planuri de Mobilitate Urbană Durabilă (P.M.U.D.) și Strategii Teritoriale (S.T.)

Autoritatea de Management a Programului Regional Nord-Vest 2021-2027 a hotărât prelungirea sesiunii de depunere a documentelor pentru etapa de verificare a conformității administrative și admisibilității documentelor strategice (Planuri de Mobilitate Urbană Durabilă și Strategii Teritoriale) dezvoltate la nivel urban și/sau județean, până la data de 31 mai 2023, ora 16:00.

Avizul de conformitate și admisibilitate P.M.U.D./S.T., emis în urma etapei de verificare, va reprezenta o condiție de eligibilitate în procesul de accesare al fondurilor europene pe Obiectivele de Politică 2 și 5, conform Regulamentului (UE) 2021/1060 al Parlamentului European și al Consiliului din 24 iunie 2021, Cap. II, art. 28, 29.

Pentru mai multe detalii cu privire la modul de depunere și transmiterea documentelor accesați anunțul inițial: https://regionordvest.ro/agentia-de-dezvoltare-regionala-nord-vest-incepe-etapa-de-verificare-a-conformitatii-administrative-si-admisibilitatii-documentelor-strategice-planuri-de-mobilitate-urbana-durabila-si-strategii-terit/

Pentru alte informații suplimentare persoana de contact din partea ADR Nord-Vest este Sebastian Andriesei (e-mail: sebastian.andriesei@nord-vest.ro / dezvoltareurbana@nord-vest.ro, tel: 0757905163).

Articolul anterior
AGENȚIA DE DEZVOLTARE REGIONALĂ NORD-VEST A DESFĂȘURAT LA BISTRIȚA CEL DE-AL DOILEA CURS DE FORMARE ÎN CADRUL PROIECTULUI POCA 150753
Articolul următor
Autoritatea de Management pentru Programul Regional Nord-Vest 2021-2027, lansează astăzi, 29 martie 2023, în consultare publică, 5 noi ghiduri ale solicitantului
Meniu
Sari la conținut