Autoritatea de Management PR NV 2021-2027 a hotărât prelungirea sesiunii de depunere a documentelor pentru etapa de verificare a conformității administrative și admisibilității documentelor strategice (Planuri de Mobilitate Urbană Durabilă și Strategii Teritoriale)

Notă la Metodologia de verificare a conformității administrative și admisibilității documentelor strategice – Planuri de Mobilitate Urbană Durabilă (P.M.U.D.) și Strategii Teritoriale  (S.T.)

Autoritatea de Management PR NV 2021-2027 a hotărât prelungirea sesiunii de depunere a documentelor pentru etapa de verificare a conformității administrative și admisibilității documentelor strategice (Planuri de Mobilitate Urbană Durabilă și Strategii Teritoriale) dezvoltate la nivel urban și/sau județean, până la data de 30 iunie 2023, ora 16:00.

Avizul de conformitate și admisibilitate P.M.U.D./S.T., emis în urma etapei de verificare, va reprezenta o condiție de eligibilitate în procesul de accesare al fondurilor europene pe Obiectivele de Politică 2 și 5, conform Regulamentului (UE) 2021/1060 al Parlamentului European și al Consiliului din 24 iunie 2021, Cap. II, art. 28, 29.

Pentru mai multe detalii cu privire la modul de depunere și transmiterea documentelor accesați anunțul inițial: https://regionordvest.ro/agentia-de-dezvoltare-regionala-nord-vest-incepe-etapa-de-verificare-a-conformitatii-administrative-si-admisibilitatii-documentelor-strategice-planuri-de-mobilitate-urbana-durabila-si-strategii-terit/

Pentru alte informații suplimentare persoana de contact din partea ADR NV este Sebastian Andriesei (e-mail: sebastian.andriesei@nord-vest.ro / dezvoltareurbana@nord-vest.ro, tel: 0757905163).

  

Articolul anterior
Lansarea celui de-al doilea apel ADMA TranS4MErs – Program de Accelerare pentru Transformare Digitală
Articolul următor
ADR Nord-Vest lansează consultarea publică pentru „Metodologia de facilitare a dialogului cu privire la dezvoltarea locală, între APL-uri si ecosistemele antreprenoriale din Regiunea de Dezvoltare Nord-Vest”
Meniu
Sari la conținut